JAF Holz - Új bemutatóterem

Új bemutatótermet nyitott a JAF Holz

Tanácsadás, melyre alapozhat!

 

Lecserélné konyhabútorát? Épp a tökéletes padlót keresi otthonához? Arra kíváncsi, mely ajtótípus illene leginkább az irodába vagy házába? Budapesti bemutatótermünkben amellett, hogy élőben is megtekintheti az adott burkolatot, szakképzett, hozzáértő kollégák várják érdeklődését, kérdéseit.

Valódi kompetencia a padlóburkolatok terén is!
Szánja rá az időt és látogasson el bemutatótermünkbe, ahol a kiállított padlóburkolatok kiemelkedően széles választéka mellett szakértő kollégáink tanácsadására is számíthat!

Bármely stílushoz vagy helységhez megtalálhatja a tökéletes padlót kínálatunkban, legyen szó akár fafajról, kivitelről, színekről, speciális felületi struktúráról vagy az illesztés típusáról. Természetesen valamennyi padlóburkolatunkhoz rendelkezésre állnak a szakszerű lerakáshoz szükséges tartozékok is. Kérdése van? Kollégáink a bemutatótermeinkben állnak rendelkezésére.

A tökéletes ajtó? Számíthat ránk!
A JAF Holz hazánk egyik legjelentősebb piaci szereplője a kész ajtók terén. A népszerű modellekből tartott jelentős mennyiségű és széles választékú raktárkészletünk révén partnereinknek biztos hátteret és rugalmasságot nyújthatunk, legyen szó bármilyen kivitelezésről. Amennyiben nagyobb projektekről van szó, egy delegált, képzett kolléga áll az Ön rendelkezésére, aki a kalkulációtól a logisztikáig mindent egy kézben tart.

A kiemelkedő minőségű kész ajtók mellett az ajtógyártó partnereinket is az alapanyagok egy páratlan termékportfóliójával várjuk, kezdve a papírrácsbetétektől, a üreges forgácslapbetéteken, nyers ajtókon, furnérokon és az üveg elemeken át, egészen a vasalatokig, illetve az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokig.

Bemutatótermünkben élőben is megtekintheti kész ajtóink kínálatát, illetve a vasalatok terén is igen széles választékkal várjuk. Látogasson el hozzánk, szakképzett, tapasztalt kollégáink minden felmerülő kérdésére örömmel válaszolnak!

JAF Holz csapata