SpaTrend - Terasz tervezői pályázat

Kedves Tervező!

Nem árulunk el azzal nagy titkot, hogy az idei évben még kiemeltebben és hangsúlyosabban fogunk foglalkozni a kültérrel, hiszen a 2022-es év a teraszok és a kerti termékek éve lesz!

Mivel az elmúlt két évben az otthon töltött idő felértékelődött, és családunkkal, barátainkkal még több időt töltünk kertünkben, szeretnénk, hogy a tervezői szakmai is egyre több lehetőséget és fantáziát lásson a terasz tervezésében, aminek elősegítése céljából a SpaTrend Kft. ezúton Terasz tervezési pályázatot hirdet.

Az elmúlt hetek során csapatunk sokat dolgozott azon, hogy olyan pályázati anyagot állítsunk össze, amely vonzó és megvalósítható mindazon tervezők számára, akik szívesen vesznek részt egy kényelmes és gyönyörű terasz megtervezésében, és akik szívesen terveznek külteret.

A feladat röviden: két komplett terasz megtervezése
Jelentkezési határidő: 2022.03.08.
Leadási határidő: 2022.03.15.
Eredményhirdetés: Garden Expo 2022. március 25-26-27.

Nyeremények:

  • első helyezett: 300 000 Ft
  • második helyezett: 150 000 Ft
  • harmadik helyezett: 50 000 Ft
  • különdíj: Kamado Joe Junior és egy 50 000 Ft értékű QMS szépségápolási utalvány

Amennyiben érdeklődsz a SpaTrend Terasz tervezési pályázata, további részletei iránt, és meg szeretnéd nézni a kiírást kérlek, kattints ide!

Reméljük szívesen részt vennél a pályázatban, és ha jelentkezni szeretnél, azt ide kattintva tudod megtenni, mi a jelentkezést követően hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

Abban az esetben, ha szeretnél még több inspirációt és segítséget kapni a pályázathoz, valamint eltöltenél velünk egy szuper inspiráló napot, látogass el a 2022. február 9-én megrendezésre kerülő SpaTrend Design Napra, amire részvételi szándékod itt tudod jelezni nekünk.

Hamarosan találkozunk!

Üdvözlettel:
Vezse Roland
és a SpaTrend csapata