LOSZ Karácsony 2019

LOSZ Karácsony 2019

képes összefoglaló

 

Nagyon sikeres és eredményes évet zárva tartottuk meg a karácsonyi ünnepségünket, amelynek ezúttal a SpaTrend kibővült és impozáns ürömi bemutatóterme adott otthont.

A családias hangulatú estén lehetőségünk volt kézműves ajándékokat készíteni, az ételt pedig Pataky Péter séf (SpaTrend), és Sanyi séf a (Miele) szolgáltatta. Köszönjük a vendéglátást!

Ács Erzsébet, a Lakberendezők Országos Szövetsége elnöke az est hivatalos részében röviden értékelte az évet: a tavaszi Construma és őszi S/ALON kiállításon is kiemelkedőt teljesítettek a tervezőkből álló projektcsapatok, és ismét megtelt a Kopaszi-gát is a hagyományos őszi konferenciánkon.

De nem csak ennek az évnek ért be a gyümölcse: a Tubadzin lengyel burkolat-gyártóval kialakított szoros munkakapcsolat is hozzájárult ahhoz, hogy novemberben elnyertük a nemzetközi „Luxory Brand of The Year 2019” díjat „Design Space” kategóriában. Ezzel elsősorban a Szövetség közízlést formáló tevékenységét értékelték a hazai lakáskultúra terén.

A jövőről is esett szó: még ebben az évben meghirdetésre kerül az Év Lakberendezője pályázat, amelyet most a Geberit és a Miele támogat. A pályázatokat új, online módon lehet majd beadni, a díjátadóra pedig február végén, a Szövetség 25 éves évfordulója alkalmából rendezett bálon kerül majd sor.

Nem csak mi leszünk 25 évesek! Maga a lakberendező SZAKMA is közel egyidős velünk Magyarországon, ezért bízunk benne, hogy a pályázatok magas száma hozzájárul ahhoz, hogy a következő Év Lakberendező díjak átadása az szakma egészének ünnepe legyen!

Mindenkinek köszönjük az egész éves munkáját és békés, nyugodt készülődést kívánunk az ünnepekre!