Bútorszakértő Kft. - Inspiráló showroom konyha pályázat 2024

Bútorszakértő Kft. - Inspiráló showroom konyha pályázat 2024

Bemutatótermi konyha enteriőr tervezői pályázat

 

Pályázati felhívás!

 

Tervezz minden részletre kiterjedő prémium konyhát, és ha a tiéd lesz a legjobb pályamű, az értékes főnyeremény és médiamegjelenés mellett megvalósítjuk terveid a bemutatótermünkben, amelyet referenciaként is bármikor ügyfeleid figyelmébe ajánlhatsz!

A Bútorszakértő Kft. későbbi közös együttműködések reményében pályázatot hirdet kezdő és profi lakberendezők számára bemutatótermi konyha tervezésére. A pályázat szakmai támogatója a Lakberendezők Országos Szövetsége.

 

A pályázat időtartama: 2024. március 18. – április 30.
Jelentkezési határidő: 2024. március 15. 
A pályaművek beküldésének határideje: 2024. május 1. 23:59.

 

Otthonunk kényelmes és praktikus berendezése, a tökéletes belső és külső tér megálmodása nem egyszerű, és szakértelmet igénylő feladat, hiszen az ott lakók, de akár csak a vendégségbe érkezők hangulatát is nagymértékben befolyásolja az adott tér megjelenése, kisugárzása. Mint az élet szinte minden területén, itt is fontos az első benyomás, és ez már a tervezgetéskor, bútor és egyéb lakberendezési kiegészítők vásárlásakor előtérbe kerül. Egy magával ragadó enteriőr meghatározhatja a bútorválasztásunkat, így teremti meg egy lakberendezési bemutatóterem minden apró részletre kiterjedő megjelenésének létjogosultságát.

Jelen pályázattal egy inspiráló konyhai tér kialakítása a célunk a luxus és prémium jegyében. Ha kedvet érzel magadban egy összetett exkluzív tér megtervezéséhez, amelyet, ha a te pályaműved nyer, megvalósítunk, jelentkezz a Bútorszakértő Kft. felhívására!