Év Moodboardja 2023. - pályázat

Év Moodboardja 2023. - pályázat

Az Év moodboardja 2023. pályázat ünnepélyes díjátadójára a Bútor-Lámpa-Lakástextil kiállítás nyitónapjának estjén került sor. A rekordszámú pályázatból a szakmai zsűri döntése és a közönségszavazás alapján a következő díjakat adtuk át:

Ferik Judit

Ferik Judit

I. helyezett

Baktai Bianca

Baktai Bianca

II. helyezett

Lode Cora

Lode Cora

III. helyezett

Zsűri különdíj – Kovács-Szécsi Dóra

Közönségdíj – Pál Gabriella Anna

 

Gratulálunk a nyerteseknek!

Az elmúlt időszakban számos hazai szakmai pályázattal szólítottuk meg a Tervezőket, amelyre mindig rekordszámú pályázati anyag érkezett. Szebbnél, szebb pályamunkák születtek, amely mögött mindig óriási munka húzódott, hogy a műszaki megoldások és a látványtervek elkápráztassák a szakmai zsűrit, a támogató partnereket és a felhasználókat egyaránt.

Sokat ötleteltünk, egyeztettünk, hogy valami más, de kreatív feladatot adjunk a tervezőknek, ami talán kevesebb időráfordítással tud működni, de látványos és informatív képet nyújt mindenkinek.

Nagyon remélem, hogy ez az új pályázat még több tervezőt megmozgat, aki eddig időhiánnyal küszködött, az is szívesen indul, mert ez most valami más lesz!
A pályázati anyagot, amely bármilyen technikával készülhet, egy HOMEINO által fejlesztett új program használatával kell „konszignálni”, amely plusz információval látja el a nagyközönséget, nagy segítség lesz mindez számukra.

Az ünnepélyes díjátadóra a kiállítás nyitónapján kerül sor, ahol maga a díjátadó is különleges eseménye lesz a kiállításnak. A pályázatokat szakmai zsűri értékeli, majd a nagyközönségre bízzuk, hogy eldöntsék szavazataikkal, hogy számukra ki lesz a legjobb.

Várjuk azon cégek támogatását, felajánlását is, akik szívesen részt vesznek, csatlakoznak ehhez a különleges szakmai pályázathoz.
Magam részéről nagyon várom a februárt, mert ez a pályázat második állomása lesz egy sorozatnak és bízom benne, hogy számotokra is érdekes és hívogató lesz ez az új vonal!

Mindenkit arra buzdítok, hogy pályázzon és a következő évet kezdjük egy különleges szakmai kiállítással egybekötött ünnepélyes díjátadóval!

Ács Erzsébet
LOSZ elnöke

ÉV MOODBOARDJA 2023.

A HOMEINFO és a Lakberendezők Országos Szövetsége nyílt pályázata

 

Pályázat időtartama:
2022. október 3. – 2023. február 5.

Leadási határidő:
2023. február 5. 23:59

 

További információ a pályázatról:
https://www.butor-lampa-textil.hu/ vagy a palyazat@homeinfo.hu e-mail címen.
Bármilyen kérdés esetén kérjük írásban tegyétek fel a palyazat@homeinfo.hu email címen, mert azokat a kérdéseket és válaszokat, melyek a pályázók segítségére szolgálnak, feltesszük a Gyakran Ismételt Kérdések közé.


Év Moodboardja 2023. - pályázat