dr. Terebesi Zsuzsa

dr. Terebesi Zsuzsa


Terebesi Art Design – absztrakt stílusú festmények egyedi színvilággal

dr. Gombárné dr. Terebesi Zsuzsa vagyok, jogász, absztrakt festő. A Terebesi Art Design megálmodója. Mindig is érdekelt, elbűvölt a festészet. Nagy szeretettel, alázattal állok a szakmához.

Képeim színvilágával a modern lakásokat igyekszem szebbé, hangulatossá tenni. Fontosnak érzem, hogy olyan tárgyakkal vegyük körbe magunkat, melyek pozitív energiával töltenek fel. Szeretem festményekkel a tereket és a bútorzatot összhangba hozni.

A festményeimet letisztult, elegáns stílus jellemzi, egyedi színvilággal. A weboldalon található festményeim mellett lehetőség van egyedi, enteriőr stílusához illő festményt is rendelni. Nagyméretű festmények, sorozatok elkészítését is szívesen vállalom.

A festményeken általában fókuszpontot alakítok ki, mely által a festmény betölti a teret, az enteriőr középpontjába kerül. Jellemző vonásom, hogy az erős, karakteres alkotásaimban is megtalálható a lágyság és a nőiesség. A festmények keretre feszített vászonra készülnek, így azonnal falra helyezhetőek, nem szükséges további keretezés.

dr. Terebesi Zsuzsa

KÉPEK