LG Interior Excellence 2021 - pályázat

LG Interior Excellence 2021

2021 szeptember 17.-én a LOSZ Őszi Konferenciáján kerül sor

az LG hagyományteremtő lakberendezési pályázatának ünnepélyes díjátadójára

 

Hamarosan jövünk a részletekkel!


Az LG Interior Excellence 2021 pályázatról:

Nap, mint nap használt eszközeink életünk és közvetlen lakókörnyezetünk nélkülözhetetlen alkotóelemei. Nem véletlenül fordítunk otthonunk megtervezésekor külön figyelmet arra, milyen készülékek tehetik teljessé a megálmodott enteriőrt. Az LG tudja, hogy az innovatív technológiai megoldások csak intuitív, innovatív dizájnnal tölthetik be azt a segítő szerepet, amelyre hivatottak. Mindezt olyan nemzetközi formatervezési elismerések sora bizonyítja, mint a Red Dot vagy iF dizájndíjak.

A vállalat hazai képviselete éppen ezért hívta életre az Interior Excellence szakmai lakberendezői pályázatot, amellyel a hazai lakberendezői közösség szemével és segítségével szeretné megmutatni, hogyan lehetnek hasznos és stílusos segítőink az elektronikai eszközök saját lakókörnyezetünkben. A pályázók feladata, hogy az LG háromdimenziós termékeit elhelyezzék egy általuk megálmodott helyiségben, a pályázati kiírás szempontjai szerint.

A pályázat 6 kategóriájának – Konyha, Fürdőszoba, Nappali, Hálószoba, Házimozi, Home Office – mindegyikében több pályaművet is beadhattak a pályázók.


A pályázatról még több információ:

LG Interior Excellence 2021