Szeretem a fürdőszobát - pályázat

Szeretem a fürdőszobát - pályázat

A RAVAK Hungary Kft. és a Lakberendezők Országos Szövetsége szakmai pályázata

 

 

Feladat:
Fürdőszoba belsőépítészeti tervezése két kategóriában.

 1. Az egyik kategória maximum 9 négyzetméter alapterületű mini társasházi fürdőszoba, ahol WC is helyet kap. Saját döntés, hogy zuhany vagy kád kerül betervezésre. Az alaprajzi elrendezés és a berendezés is szabadon alakítható, azonban a berendezési tárgyakat a RAVAK kínálatból kell betervezni. (kád, szaniter, zuhany, csaptelepek, folyóka, fürdőszobabútor, RAVAK kiegészítők) Ablak és ajtó méretek és elrendezés is szabadon választható. A stílust és a dizájnt a Pályázó által definiált családmodell határozza meg. Burkolatok, lámpák, kapcsolók és dekoráció tekintetében a Pályázó szabadon választhat.
 2. A második kategória egy impozáns fürdőszoba, mely 15-24 négyzetméter alapterületű. Ez a családi ház szülői fürdőszobája, WC elhelyezése szükséges, de ezt a fürdőszobát csak a szülők használják. Ezen kívül található a házban vendég WC és gyerek ill. vendég fürdőszoba is, annak tervezése nem feladat. A teljes berendezés, nyílászárók elhelyezése szabadon választható, azonban a berendezési tárgyakat a RAVAK kínálatából kell betervezni. (kád, szaniter, zuhany, csaptelepek, folyóka, fürdőszobabútor, RAVAK kiegészítők) A stílust és a dizájnt a Pályázó által definiált családmodell határozza meg. Burkolatok, lámpák, kapcsolók és dekoráció tekintetében a Pályázó szabadon választhat.

A pályázó pályázhat bármelyik kategóriában, de akár mindkét kategóriában is nyújthat be terveket.

A pályázat célja:
A RAVAK termékek egyedi és különleges bemutatása a pályázaton keresztül, melyek a leendő megrendelők részére is inspirációt nyújtanak és a szakma népszerűsítése.

Pályázati feltételek:
Pályázhat szakmát gyakorló lakberendező, belsőépítész, építész, aki minimum középfokú (OKJ) lakberendező végzettséggel ill. szakirányú végzettséggel rendelkezik, vagy minimum középfokú, folyamatban lévő OKJ-s lakberendező tanulmányokat, ill. szakirányú felsőfokú tanulmányokat folytató hallgató.
Nevezési díj nincs.

A pályázat benyújtásának menete:
A pályázati anyag kizárólag elektronikus formában adható be a furdoszobam.hu oldalon.
A tervezés bármilyen tervezőszoftverrel megvalósítható.

A CadLine Kft. az ARCHLine.XP és ARCHLine.XP LIVE szoftvereket ingyenesen biztosítja a tervek elkészítéséhez az azt igénylő pályázók számára 2022.04.13 és 2022.06.07. között (a határidő meghosszabbítása esetén legkésőbb 2022.06.14-ig), azzal a megkötéssel, hogy egy pályázó 2022-ben maximum 2 pályázatra kaphatja meg a Non-Profit kódot a CadLine termékekhez.
A programokat a marketing@cadline.hu e-mail címre küldött üzenetben van lehetőség igényelni 2022.04.13-tól.

A pályázati anyag tartalma:

 • Kitöltött Pályázati regisztrációs adatlap
 • Koncepcióterv, műleírás
 • Méretezett fekete-fehér alaprajz (műszaki) pdf M=1:50
 • Fürdőszobánként minimum 3, maximum 6 db látványterv, különböző perspektíva nézetből, mely a pályázat témájának jellegzetes jegyeit tartalmazza. A látványtervek mérete minimum
  1920×1080 pixel és maximum 10MB/kép.
 • A tervekben szereplő RAVAK termékek (kád, szaniter, zuhany, csaptelepek, folyóka, fürdőszobabútor, RAVAK kiegészítők) konszignációja
 • A nem LOSZ tagoknak: végzettség, vagy folyamatban lévő tanulmányok igazolására alkalmas okirat másolata.

Kérjük, hogy a fürdőszoba terveket név nélkül töltsék fel. Ne tegyenek logót, egyéb feliratot a pályázatra.

Beadási határidő:
2022. 06. 07.

A Zsűri tagjai, a pályázat bírálata:
A pályaművek értékelését, bírálatát 5 fős zsűri végzi. A pályázati anyag a feltöltés után sorszámot kap, így a zsűri már az anonim terveket bírálja el. A zsűri értékelése ellen fellebbezési joggal nem élhet a Pályázó!

A zsűri tagjai:
Ács Erzsébet Lakberendezők Országos Szövetsége elnöke
Bökényi Zoltán RAVAK Hungary Kft. Kereskedelmi vezetője
Kővári Judit Junior Art Center Lakberendezési Iskola Intézményvezetője
Papp Linda LOSZ Év Lakberendezője 2021.
Vajányi László RAVAK Hungary Kft. cégvezetője

A pályázat díjazása:

 1. helyezett: Wellness hétvége 4 *-os szállodában 2 fő részére (utalvány formájában)
 2. helyezett: Style&Home Lakberendezési központ 100.000 Ft értékű vásárlási utalványa
 3. helyezett: Két fős exkluzív vacsora utalvány
 4. közönségdíj: Meglepetés ajándék
 5. különdíj: a CadLine Kft. különdíjat ad át 100.000 Ft értékben, mely felhasználható a CadLine Kft. termékeire és szolgáltatásaira 2022. december 31-ig. A különdíjazottat CadLine Kft. választja ki a pályázók közül.

Díjátadó:
2022.szeptember 09.: RAVAK Hungary, Kistarcsa

A pályázati anyagok bemutatása, publikálása:
A nyertesek pályázati anyagát a RAVAK Hungary Kft. és a Lakberendezők Országos Szövetsége honlapján teszi közzé. A RAVAK Hungary Kft. és a Lakberendezők Országos Szövetsége a beérkezett pályaműveket promóciós anyagain korlátlanul felhasználhatja.

További információ és a pályázati kiírás teljes anyaga a furdoszobam.hu és a lakberendezok.hu oldalon találhatók.
Info line: palyazat@furdoszobam.hu