Balogh Edina - A másik oldal

A másik oldal

Megállok és figyelek. A szél elfújja a fölösleges gondolatokat. Ma éjjel megint változott a levelek színe. Ebben az őszi kavalkádban remélem, hogy találkozom veled, itt az erdőben, a szemben lévő völgyben… a Másik oldalon.

Ezt a festményt az ősz inspirálta. Az ősz az elmúlás időszaka, ugyanakkor az elmúlás után, mindig új élet kezdődik. Csak az élet örök körforgása létezik, ami a folyamatos változáson alapszik, a változás pedig mozgással jár. Az ősz színei a perzselő nyári meleg emlékét, és az aranyló nap sugarait őrzik. Minden, ami körülvesz bennünket, a természet, az életünk és mi magunk is folyamatosan változunk. Ha a múltbeli énünk és a jövőbeni énünk találkozna egy ponton, vajon mit látnának meg egymásban?

Ez az absztrakt MixMedia festmény az “EUPHORIA” festmény sorozat egyik darabja, amely két darab vakrámára feszített VÁSZONRA készült. A sorozat témáját a fák adták. Méreteit tekintve is impozáns darab. A festmény kiváló minőségű vászonra készült, megalkotásához akril festéket használtam, ezenkívül olajkrétát, és csillogó füstfóliát.

Méreteit tekintve, meglehetősen nagy ez a festmény. Azoknak fog örömöt okozni, akik az élénk színű, vibráló, és mozgalmas képeket szeretik. Tökéletes fókuszpontja lehet egy elegáns nappalinak. Akár egymás mellé is helyezheted a két vásznat, vagy egy bizonyos enteriőr két különböző falán is jól tudják támogatni azt a hangulatot, amelyet létre szeretnél hozni.

Balogh Edina: A másik oldal

Akril, vászon
200 x 100 cm


Balogh Edina

Részletek: