Meghívó

 

INSPIRÁCIÓK ÉLŐBEN

Őszi Szakmai Konferencia 2017

 

A rendezvényen való részvétel regisztrációhoz kötött! 

 

 

 

Őszi Szakmai Konferencia 2017

 

Őszi Konferencia 2017

 

Őszi Szakmai Konferencia 2017

 

 

 

P R O G R A M

 

9.00 -9.25 Regisztráció
9.25 – 9.30 Megnyitó  Ács Erzsébet – LOSZ elnöke
9.30 – 10.00 Lacobel&Matelac – az Üveg, ami megihlet Balla-Szabó Viktória – AGC – nyitó előadás
10.00 – 10.30 TUBĄDZIN DESIGN AWARDS 2017/2018 Ewa Kryszkiewicz – TUBĄDZIN /tolmácsol: Ducki Ágnes
10.30 – 10.45 Hungexpo – LOSZ együttműködések 2018.  Szilvási Krisztina üzletág igazgató – Hungexpo
10.45 – 11.00 a JÖVŐ OTTHONA – avagy, amit már ma is megtehetünk  Balogh Zoltán – Elektro Kamleithner
11.00 – 11.30 Kávészünet  
11.30 – 11.45 VR – a megrendelőd szemével  Zelenák Máté – VR Lab
11.45 – 12.00 Dizájnerek és a Villeroy&Boch  Hegedűs Tamás – Villeroy&Boch
12.00 – 12.15 Future is urban –Újdonságok a 2018-as textiltrendek jegyében  Nemes Ágnes – Rovitex 
12.15 – 12.30 Megérinteni és megszeretni  Bene Béla – Geberit
12.30-12.45 HOSHI – finn élvezet – olasz eleganciával  Csillag Tamás -Aura Hidromasszázs
12.45 – 13.00 Lakályos közületek  Feuertag Ottó – Europa Design
13.00 – 14.00 Ebédszünet
14.00 – 15.30

Inspirációink életre keltve – Kerekasztal 

aki kérdez: Dorogi Gabriella

akik válaszolnak:
Ebedli Gyula,
Herczeg Zoltán,
Kacsó Teréz,
Katona Zsófia,
Pozsonyi József,
Varró Zoltán,
Zólyomi Zsolt

15.30 – 16.00 Kávészünet   
16.00 – 16.15 LépésElőny = Parador  Vezse Roland – Spa Trend
16.15 – 16.30 Intelligens ház – dizájnra hangolva Valló Éva – Legrand (Robotház)
16.30 – 16.45 Innovatív dekorációs felületek  Horváth József – PPG Trilak 
16.45 – 17.00 Hol van már a tavalyi hó? Avagy a sok újdonság mit sem ér, ha nem tudunk róla…   Nagy Balázs – Forest
17.00 – 17.15 JAB: a tiszta minőség  Tóth Balázs – JAB
17.15 -17.30 MMM Kircsi Károly – Kludi
17.30 -17.45

Stílusrandevú II. – 
Régi és modern egy térben, a minőségi eklektika jegyében

A BÁV Zrt. és a Lakberendezők Országos Szövetsége nyílt ötletpályázata 

Szabó Krisztina -BÁV
18.00 – 21.00 Vacsora – Állófogadás
18.30-tól Borkóstoló – Németh János Pincészet Szekszárd
és
Csokoládé és bonbon kóstoló
– Kacsó Teréz 
19.15 Tombola húzás nagy értékű nyereményekkel, melyeket a résztvevő cégek ajánlottak fel
   
9.00 – 19.00 Workshopok, kiállítás, Volvo bemutató, VR bemutató – folyamatosan egész nap

 

 

 

É T L A P

 

A rendezvény egész időtartama alatt:

 

Sós teasütemények vegyesen 
(mini tökmagos pogácsa, szezámos-káposztás hasé, sonkás hasé, pestos masni)
Édes teasütemények vegyesen 
(mini kókusz rolád, narancsos galette, mini ischler, mini epres néró)
Rostos és szűrt gyümölcslevek (100%-os rostos és gyümölcshúsos narancs, őszibarack nektár, szűrt almalé)
Szénsavas üdítők (Coca-Cola, Coca-Cola Light, Fanta, Tonic)
Nestlé Aquarel ásványvíz citromkarikával (szénsavas, szénsavmentes)
Fekete és gyümölcstea mézzel, citrommal, kávé
Zamatos gyümölcsökből készített tálak 

 

 

Ebéd  13.00 – 14.00 Vacsora  18.00 – 21.00
   

SZENDVICSVÁLASZTÉK

Kanapék (kisebb méretű, tartalmas szendvicsek)
Füstölt sonkás kanapé feketeolíva tapenáddal
Harcsaszalámi mini paprikás zsömlében
Chorizos-zöldséges panniniszeletek
Mozzarellás wrap zöldsalátával, snidlinggel, joghurtos öntettel
Aranymazsolás kacsamájpástétom kanapén

 

SALÁTAVÁLASZTÉK
Balzsamecetes vegyes saláta szójababcsírával (GL és L)*
Ananászos cole slaw saláta
Rokfortos kukoricasaláta

Friss kenyérfélék: házi cipó, fehér és barna francia bagett
Mini zsemlék és kiflik: mákos, szezámmagos, vajas, sajtos

 

DESSZERTEK, ÉDESSÉGEK
Levendulás créme brulée tortlett
Oreo-torta
Málnatorta-falatok creme fraiche -sel
Mini vaníliás baracktorta bazsalikommal
Diós répatorta étcsokoládé-ganache-sal (Cukormentes, GL és L)*

 

 

CHAFINGBÓL KÍNÁLVA, HOZZÁ ILLŐ GARNÍRUNGGAL

Sertés tarja piros almás pirított káposztás burgonyával
Csirkeragu bambuszos fűszeres ananásszal és citromos jázmin rizzsel
Pulyka medalion spenótos petrezselymes champion gomba raguval és kenyérpudinggal
Céklás-tormás sertés pelmenyi friss kaporral és ecetes tejföllel
Tonhalas alio de olio spagetti friss kakukkfűvel

 

VEGETÁRIÁNUS VENDÉGEKNEK
Madras currys felezett borsó illatos korianderrel és dióval

 

SALÁTÁK
Sárgarépás és zelleres coleslaw
Balzsamos babsaláta bazsalikommal és friss tahinivel
Joghurtos mentás petrezselymes csicseriborsó saláta

Friss kenyérfélék: házi cipó, fehér és barna francia bagett
Mini zsemlék és kiflik: mákos, szezámmagos, vajas, sajtos

 

DESSZERTEK, ÉDESSÉGEK

Kézzel húzott, mini házi rétesek vegyesen (fahéjas-almás, túrós-barackos, meggyes-mákos)