Kludi Szerelvények Kft. - Water in perfection - LOSZ Őszi Konferencia 2021

Látni a láthatatlant műszaki innovációk a design nyelvén

Márkák, életérzés és tendenciák az építészetben és az enteriőrökben

Őszi Szakmai Konferencia – 2021


Water in perfection

A Water in Perfection – A víz a maga tökéletességében- talán nem ismeretlen kifejezés, hiszen már 4. éve a KLUDI márkaígérete.

A víz a maga tökéletességében. Többségünk ösztönösen vonzódik a víz ilyen vagy olyan formájához. A víz közelsége kikapcsol bennünket, megnyugtat. Sokszol elég csak nézni a vizet, vagy hallgatni pl. a tenger hullámzását.

A víz olykor megnyugtató, máskor frissítő erejét szeretnénk mi a KLUDI-nál a fürdőszobai és konyhai termékeinkkel bevinni az otthonokba is.

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy a design és a funkció találkozásával olyan termékeket alkossunk, melyek szebbé, élvezetesebbé és kényelmesebbé teszik a felhasználók életét.

„Mi készítjük azokat a termékeket, amelyeket Ön nap mint nap használ!” mondja egyik design-partnerünk, Michael Stein. Éppen emiatt nem csupán a csaptelepek megjelenésére fordítunk figyelmet, hanem azok működésére és működtetésére is.

A csaptelep-specialistaként elsődleges törekvésünket, hogy a KLUDI termékekben egyesítsük a minőséget, az innovatív technológiákat és a csúcsdesignt. Termékeink sokkal többek, mint hétköznapi használati tárgyak. Elegáns tervezést, megbízhatóságot, az érzékekre és érzelmekre ható vízhez kötődő élményt kínálnak és magasabb életminőséget testesítenek meg.

Kludi Szerelvények Kft.


Kludi Szerelvények Kft.

Kapcsolattartó:

Fodor Zsuzsanna
zsuzsa.fodor@kludi.hu