Miele Kft. - Víz a hűtőben? Egy Mielében?! - LOSZ Őszi Konferencia 2021

Látni a láthatatlant műszaki innovációk a design nyelvén

Márkák, életérzés és tendenciák az építészetben és az enteriőrökben

Őszi Szakmai Konferencia – 2021


Víz a hűtőben? Egy Mielében?!

Bemutatkoznak a Miele új beépíthető hűtői

 

A Miele készülékei megkönnyítik az életünket és segítséget jelentenek a hétköznapokban, legyen szó az új RX3 robotporszívóról vagy az automatikus mosogatószer adagolással rendelkező mosogatógépről.

Az új szárítógépeink napjaink legnagyobb kihívására, a klímaváltozásra reagálva környezetkímélő jellemzőkkel vannak ellátva. A GreenPerformance modellek nemcsak a legjobb energiahatékonysági osztályba tartoznak, hanem erőforrás takarékos anyaghasználat is jellemzi őket. Ilyen például az újonnan kifejlesztett padlómodul, amelynek műanyagát egy innovatív gyártási folyamat során nitrogénnel dúsítják. Ez 30%-os anyagmegtakarítást eredményez – ugyanakkor javítja a stabilitást. Ráadásul ezek a készülékek attraktív áron elérhetőek.

A harmadik robotporszívó generáció bevezetésével a Miele tovább tökéletesítette a navigációt. A két frontkamerájának köszönhetően a Scout RX3 a legelrejtettebb sarkokba is eljut és a teljes ház minden négyzetcentiméterét szisztematikusan kitakarítja. A sztereo-kamera rendszer a tereket és a tárgyakat három dimenzióban érzékeli és kiszámítja a méreteket és a távolságokat. Így a lépcsőket, a bútorokat és egyéb berendezési tárgyakat felismeri és biztosan kikerüli, még teljesen sötétben is. Az akkumulátor akár 120 percig is üzemel, amely kb. 120 m2 kitakarítására elegendő.

Miele Kft.


Miele Kft.

Kapcsolattartó:

Móger Mónika
monika.moger@miele.com