EDELHOLZ – Padló egy életre - Összhangban a természettel

Inspiráló intelligencia - Tervezés felsőfokon

A Lakberendezők Országos Szövetségének 2022 évi Őszi Szakmai Konferenciája


Összhangban a természettel

Értékálló, magyar tölgyből és kőrisből készülő fapadlók, amelyek tökéletes minőségi és esztétikai harmóniában állnak az exkluzív lépcső-, és falburkolatokkal, valamint a kollekció kiegészítő bútoraival is.

Több mint negyed évszázada annak, hogy az Európában egyedülálló magyar tölgyfakincs életre hívta az EDELHOLZ tradicionális tölgyfa feldolgozó üzemét az Őrség szívében, Zalalövőn. Folyamatos fejlesztéseink és elsőosztályú alapanyag állományunk mára lehetővé tette, hogy ügyfeleink legkülönlegesebb álmait is környezetbarát módon tudjuk megvalósítani.

Faanyagunkat tudatos, magyar erdőgazdálkodásokból szerezzük be, ahol minden kivágott fa helyére egy új kerül elültetésre.
Károsanyagkibocsátás-mentes termékeinkkel kiemelt hangsúlyt fektetünk ügyfeleink egészségének megóvására és a környezettudatos, „zero
waste” elvek szerinti gyártásra is.

Az EDELHOLZ a tölgyfapadlók nemesítésének innovatív specialistája. A magyar tölgy utánozhatatlan, természetes tulajdonságait hangsúlyozzuk felületkezeléseink során, hogy minden egyes padlószál különleges darab legyen. Számunkra a szín magát a fát jelenti. A szálak egyedi és utánozhatatlan rajzolatát és a lenyűgöző színek játékát a természetes felületkezelési technikák reakciói hívják életre.


EDELHOLZ – Padló egy életre

Kapcsolattartó:

Horváth Patrik
marketing@edelholz.hu