Őszi Konferencia 2022 - Inspiráló intelligencia - Tervezés felsőfokon

Inspiráló intelligencia - Tervezés felsőfokon

A Lakberendezők Országos Szövetségének 2022 évi Őszi Szakmai Konferenciája

Nem telhet el szeptember a LOSZ hagyományos – immár hetedik alkalommal a Kopaszi-gáton megrendezésre kerülő – Őszi Konferenciája nélkül!

Természetesen – mint mindig – idén is a szakmaiság lesz fókuszban, a szakmai összefogás, információ átadás, és a személyes találkozások tükrében.

Az előadások mellett a kiállítói térben is rendelkezésünkre állnak partnercégeink bemutatókkal, új technikai információkkal, termékekkel.

Nem maradhat el a hagyományos, nagy népszerűségnek örvendő kerekasztal beszélgetés sem, ami idén a Konferencia témájához simuló „Inspiráló intelligenciák” címet kapta. Alig várjuk, hogy a kerekasztal lovagjai értékes gondolatokkal és vicces, mókás sztorikkal kapcsolódjanak a Konferencia vezérfonalához.

A rendezvény főtámogatója megtisztelő címet ebben az évben az Elektro-Kamleithner birtokolhatja, akik ebben az évben meglepetéssel is készülnek a résztvevőknek. Az egész napos szakmázás és „A stílus szabadsága Berker kapcsolókkal” pályázat díjátadója után esti after-party-ra várnak bennünket 19.00 órától a vadonatúj bemutatótermükben.
Cím: Malomudvar, 1095 Budapest, Soroksári út 48.

Finom falatokban, gyönyörű környezetben most sem lesz hiány, szeretettel várunk Titeket!

 

Lakberendezők Országos Szövetsége
Ács Erzsébet és Kővári Judit szervezők

Helyszín: ÖbölHáz Rendezvényközpont, 1117 Budapest, Kopaszi-gát 1.
Időpont: 2022. szeptember 29. (csütörtök) 9.00 – 19.00

 

FONTOS:


A Konferencia tervezőknek és szakmai hallgatóknak érvényes regisztráció és végleges visszaigazolás után díjmentesen látogatható. A regisztráció menete – kétlépcsős visszaigazolás:

  1. A regisztrációs form beküldése
  2. Automatikus rendszerüzenet a regisztráció tényéről (ez nem számít végleges visszaigazolásnak)
  3. LOSZ Titkárságról – a jogosultság egyeztetése után – küldjük a végleges visszaigazoló e-mailt 

 

Hamarosan jövünk a részletes programokkal. Kérünk, addig is írd be a naptáradba az időpontot, kísérd figyelemmel oldalunkat és regisztrálj, nehogy lemaradj az eseményről!A KONFERENCIA FŐTÁMOGATÓJA: