Schneider Electric Zrt. - Komfort 4.0 - A jövő kényelme

Inspiráló intelligencia - Tervezés felsőfokon

A Lakberendezők Országos Szövetségének 2022 évi Őszi Szakmai Konferenciája


Komfort 4.0 - A jövő kényelme

Stílusos, egyedi és kényelmes – talán ezek a leggyakoribb elvárások, amikor megfogalmazzuk magunknak, milyen lenne az álomotthonunk. De egyre gyakrabban merül fel a fenntarthatóság és az „okosság” is az igények között. A Schneider Electric új Sedna kapcsolócsaládjával és Wiser okosotthon-rendszerével stílusosan lehet okos, egyedi és kényelmes az otthonunk.

Az új Sedna kapcsolók esetében nem csak a forma különleges, de a minőség jegyében élethűek az alapanyag-imitációk, ami a látvány mellett abban is megnyilvánul, hogy tapintásra a kapcsolók felülete teljesen hasonló az eredeti alapanyaghoz. A fát, üveget, fémet és követ sugalmazó termékek több színben kaphatók, az egyedi ízlés szerinti összeállítást pedig segíti, hogy bármelyik betét, bármelyik kerettel kombinálható. A variálhatóság, a minőségi kivitelezés, a kedvező ár/érték arány mellett az új Sedna kapcsolócsalád nagy előnye az egyszerű és könnyű szerelhetősége. A termékek függőlegesen és vízszintesen is ötösig sorolhatók, és mivel a keret 8 ponton rögzíthető, lehetőség van arra is, hogy a fal esetleges egyenetlenségeit kiegyenlítsék a szereléskor, vagyis kapcsolóink tökéletesen illeszkedjenek a fal síkjához.

Az új Sedna kapcsolók rendelkeznek az alapvető okosotthon-funkciókkal is, így a Wiser okosotthon-rendszer részeként nem csak az egyedi stílus kialakításában segítenek, de egy okosotthon megvalósítását is támogatják. A Wiser by SE telefonos applikációval vezérelhetjük a világítást (időprogramozással, fényérzékeléssel) és az árnyékolást, jelenlétszimulációt valósíthatunk meg. Sőt! Akár azonnal értesülhetünk egy esetleges vízszivárgásról vagy nyitva felejtett ajtóról/ablakról is. Az alkalmazás használata szinte gyerekjáték, bárki könnyedén megtanulhatja és a rendszer a közeljövőben további kényelmi megoldásokkal bővül.