Legrand Zrt. - SUNO – Éld meg a pillanatot! - Új szerelvénycsalád a Legrand kínálatában

Inspiráló intelligencia - Tervezés felsőfokon

A Lakberendezők Országos Szövetségének 2022 évi Őszi Szakmai Konferenciája


SUNO – Éld meg a pillanatot!

Új szerelvénycsalád a Legrand kínálatában

A Legrand Zrt. idén 30. évfordulóját ünnepli a Legrand Csoport tagjaként, életünk minőségét jobbító megoldásokat kínálva szinte bármilyen épülettípusra. Termékeinket naponta érintik minden korosztályból, eltérő kulturális háttérrel rendelkező emberek szerte a világon. Ezek a néma hétköznapi tárgyak, nem szereplői egyetlen helyzetnek sem, de funkcionalitásuk és zökkenőmentes felhasználói élményük révén mégis minőséget adnak a napi rutinokhoz.

Az innováció, a törekvés a folyamatos megújulásra, megújításra mindig mozgatórugója volt cégünknek. Idén szerelvényválasztékunkat frissítettük fel, Új SUNO családunk júniusban debütált.

Több éves magyar fejlesztés előzte meg a hazai gyártást. Lakberendezők, designerek, tervezők, villamosmérnökök, végfogyasztók, beruházók, kivitelezők, villanyszerelők véleményét figyelembe véve született meg az új, lendületes, modern megjelenés, mely számos stílushoz, enteriőrhöz kitűnően illeszkedik.

A termékcsalád 3 alapszínben készült: fehér, alumínium és fekete. Ezeket a billentyűvel megegyező színű keretekkel tehetjük egységessé. De kínálatunkban megtalálhatók a színben, mintában eltérő, de a burkolathoz maximálisan passzoló, matt, fényes vagy mintázott keretek is, mellyel vidám vagy éppen karakteres megjelenést is tudunk kapcsolóinknak biztosítani a lakásunk, irodánk bármely helységében. Keretek és burkolatok anyagában színezettek, így hosszú távon biztosítják a kiválasztott színvilágot.

A négyzetes design lehetővé teszi mind a függőleges, mind a vízmentes sorolást, ehhez 5-ös keretek is rendelkezésre állnak. A megfelelő sorolást a mechanizmusok peremének az illeszkedése is segíti.

A termék fejlesztésénél kiemelt szempont volt a gyors szerelés, amit a rugós bekötésű, stabil fém rögzítőperemű mechanizmusokkal kiviteleztek. A mechanizmusok magasságát és mélységét csökkentették, így 100%-osan kompatibilisek a süllyesztődobozokkal, a szerelés kényelmesebb. Egyszerű és gyors: a mechanizmusokat a körmök és csavarok segítségével a süllyesztődobozba rögzítjük. Ezt követően a keretet szükséges a mechanizmusra rápattintani. Dugalj esetén a betéttárcsát csavar segítségével rögzítjük, kapcsoló esetén a billentyűt rápattintjuk a mechanizmusra.
A SUNO kapcsolócsalád széles funkcióválasztékkal rendelkezik: az alap választék mellett az innovatív (redőnyvezérlő, hotelkártya kapcsoló), energiatakarékos megoldások (2 és 3 vezetékes mozgásérzékelők, nyomógombos vagy forgatógombos fényerőszabályzók) is rendelkezésre állnak. Az USB aljzatok terén is több kialakításból és típusból (A és C vagy kombinált) válogathatunk, és dugaljak tekintetében is (egyes, dupla, IP védett, USC-C csatlakozóaljzattal ellátott) széles a felhasználási lehetőségek tára.

Külön kiemeljük az IP választékot: a kínálatban megtalálhatók IP44-es szerelvények (mozgásérzékelő, 2P+F csatlakozóaljzat csapfedéllel), valamint védőburkolatok segítségével egyes nem IP védett funkciók is védetté tehetők.

Falon kívüli szerelés esetén egyes és kettes kiemelődobozok állnak rendelkezésre fehér, alumínium és fekete színben is.
A kínálatban szerepel Mosaic adapterrel ellátott termék, mellyel a funkcióválaszték tovább bővíthető a Mosaic család lehetőségeivel az egyedi igényeknek megfelelően.

A termékeket flowpack csomagolásban, 2 részes kiszerelésben forgalmazzuk: keretek külön csomagolva, a mechanizmusok a burkolattal egybe szerelve vásárolhatók meg. A csomagolás védelmet biztosít a szállításnál, tárolásnál, nem porosodnak, karcolódnak a termékek.
A termékválasztékot bemutató prospektus oldalunkról letölthető: SUNO (legrand.hu)


Legrand Zrt.

Kapcsolattartó:

Csontos Eszter
eszter.csontos@legrand.hu