GROHE Hungary Kft. - Szenvedélyünk a víz: A GROHE SPA a víz földöntúli élményét nyújtja

Inspiráló intelligencia - Tervezés felsőfokon

A Lakberendezők Országos Szövetségének 2022 évi Őszi Szakmai Konferenciája


Szenvedélyünk a víz: A GROHE SPA a víz földöntúli élményét nyújtja

Napjaink stresszes, felgyorsult világának állandó zaja és ingertúltengése közepette az emberek egyre inkább felismerik, hogy milyen feltöltődést kínál a természet csendje és nyugalma. Mi lehet kellemesebb annál, mint kikapcsolódni az erdő mélyén, vagy víz közelében kirándulni, hogy visszataláljunk a természethez?
Legyen ez óceán fövenye, tó- vagy folyópart, a víz közelsége ősi, mélyen nyugtató hatással van ránk, ezért is vonz bennünket annyira a szépsége.

Kutatások igazolják, hogy a víz látványától, hangjától, simogatásától ellazulunk: nemcsak a bőrt, de az elmét is megtisztítja. Az új GROHE SPA kollekció elkészítésekor a GROHE éppen ebből az érzésből merített, ahogy átadjuk magunkat a víznek, csodálatos szépségének: a kollekciót alkotó, kifinomult kád- és zuhanyszerelvények bármilyen fürdőszobából saját spa-központot varázsolnak, amely a víz energiája révén nyújt ellazulást és önfeledt élvezetet. Így váltja valóra minden részletében a spa jelentését: „vízzel az egészségért”.

A GROHE SPA exkluzív formatervezésű termékei igazi csúcstechnológiát rejtenek magukban – mindezt azért, hogy emlékezetessé tegyék a víz nyújtotta örömöket. Az összes érzékszervet egyszerre kényeztető énidőt tesznek lehetővé, minden érzéket stimuláló, tökéletes pillanatot kínálva.

A nyugalom szigete a lakásban – ahol a rutin szertartássá lép elő. Ha a fürdőszobát olyan hellyé akarjuk tenni, ahol lehetőségünk van megélni a tudatos jelenlétet és kényeztetni magunkat, először olyan légkörre van szükségünk, ahol képesek vagyunk lelassítani. Ennek megteremtéséhez a megfelelő szellemi beállítottság épp olyan fontos, mint a megfelelő berendezés, mert új értelmet adhat az olyan mindennapi luxusnak, mint a fürdés.
A hagyományos fürdőszobából akkor lesz otthoni spa, ha valóban képesek vagyunk örömünket lelni a vízben, úgy, hogy az segítsen kizárnunk a külvilágot és a szó szoros értelmében elmossa a stresszt és a kimerültséget. A GROHE SPA minden kis részletében a víz iránti szenvedélyünket közvetíti a használója felé.

Hogy a víz valóban felülmúlhatatlan örömet okozzon, a GROHE különböző SPA vízzónákat hozott létre, kezdve a megújult GROHE Allure csaptelepcsaládon, amely minimalista és rendkívül karcsú formáival nyűgöz le, így lép elő a fürdőszoba meghatározó stíluselemévé.
A pontosság és a kifinomult formák találkozása

A csaptelepek új, organikusabb külleme nemcsak a természet által ihletett formát hangsúlyozza ki, hanem arra ösztönöz, hogy tegyünk próbát vele. A szaniter csúcstechnológia és a német szakértelem találkozásából született új GROHE Allure kényeztető vízkomfortot nyújt.

Minden igényt kielégítő otthoni spa élmény, gondosan megválasztott színekkel, anyagokkal, felületkialakításokkal

Az otthoni spa akkor tudja kifejteni nyugtató hatását, ha az egyéni igényekhez igazodó funkciói mellett a kinézete is a kikapcsolódást szolgálja. A funkciókhoz hasonlóan az egyedi dizájn is egyéni ízlésnek megfelelően módosítható – olyan színösszeállítást válasszunk, amely a lehető legjobban nyugtatja az elmét és a legkellemesebb a szemnek.

Kifinomult esztétikai megoldásai és a minőségi termékek mellett az otthoni spa a maga speciális eszközeivel minden igényt kielégítő élményt nyújt zuhany és kád tekintetében.

Az olyan egyedi igényekre készült termékek, mint a GROHE SPA mennyezetzuhany-modulok jól példázzák, hogy a GROHE SPA teljesen új szintet képvisel az ilyen eszközök testreszabásában