STROHM MOFÉM Zrt. - 180 fokos fordulat az innovációkért és a fenntarthatóságért

Inspiráló intelligencia - Tervezés felsőfokon

A Lakberendezők Országos Szövetségének 2022 évi Őszi Szakmai Konferenciája


180 fokos fordulat az innovációkért és a fenntarthatóságért

A teljeskörű fürdőszobai megoldásokat kínáló Strohm Teka legújabb innovációjával a fürdőszoba lakberendezése is 180°-os fordulatot vesz.

A piacon egyedülálló, szabadalmaztatott 180° zuhanyrendszer forgatható zuhanyoszlopba rejtett kézizuhannyal olyan minimalista és elegáns zuhany látványt kölcsönözhet, amiről eddig csak álmodni mertünk.

A hiánypótló zuhanyrendszer tökéletesen képviseli a márka értekéit, gondoskodik, támogat és inspirál mindamellett, hogy innovatív, esztétikus és nagy hangsúlyt fektet az egészségre és a könnyű tisztíthatóságra.

A 180° zuhanyrendszer használata egyszerű: a zuhanyoszlop elforgatásával felfedhető a kézizuhany és a rozsdamentes acél gégecső, majd használat után visszafordítva elrejthető, ezzel biztosítva a tiszta és rendezett fürdőszoba képét.

„Bízunk benne, hogy legfőbb márkaértékeinket szem előtt tartva, 180° forgatható zuhanyrendszerünkkel is támogathatjuk az Önök egészségét, gondoskodhatunk kényelmükről és inspirálhatjuk Önöket a mindennapokban.” – nyilatkozta Deli Viktória a Strohm Teka magyarországi marketing igazgatója.
A 180° zuhanyrendszerben egyszerre találkoznak a márkánál jól ismert technológiák és az új ötletek, így a kollekcióban a 180° zuhanyrendszer elérhető Termosztátos és Dual Control, valamint ezek Antibakteriális változatai is. Az Antibakteriális zuhanyrendszerről itt olvashat többet.

A 180° forgatható zuhanyrendszer 2023 első negyedévétől lesz elérhető a magyar piacon, addig is nézze meg inspiráló termékvideónkat!

A STROHM MOFÉM Zrt. Mofém márkája is 180 fokos fordulatot vett, és elindult a fenntarthatóság útján. Hamarosan érkezik a Pilar termékcsalád, mely központi inspirációja a fenntartható, környezetbarát kialakítás és működés. A termékcsalád króm 3 bevonattal, ólommentes sárgaréz alapanyagokból készül, mely jobban ellenáll a korróziónak és ökológiai lábnyoma is kisebb. Cold- Start rendszerének köszönhetően, a Pilar csaptelep középállásban először csak hidegvizet ad, hogy ne használjunk feleslegesen rövid kézmosások alkalmával a felfűtéshez gázt, energiát.

Kifinomult, elegáns formájával és technikai innovációval a Pilar az időtlen fürdőszobák és a fenntarthatóság pillére. Itt nézheti meg Pilarról készült videót.