Villeroy & Boch Magyarország Kft. - Különleges mosdók különleges helyekre a Villeroy & Boch-tól

Inspiráló intelligencia - Tervezés felsőfokon

A Lakberendezők Országos Szövetségének 2022 évi Őszi Szakmai Konferenciája


Különleges mosdók különleges helyekre a Villeroy & Boch-tól

Loop & Friends a Villeroy & Boch-tól:
Dizájn megoldások kivételes fürdőszobákba

 

Kerek, ovális, téglalap alakú – a jó dizájn önmagáért beszél. Csakúgy, mint a Loop & Friends mosdócsalád, amely játszik a formákkal és geometriákkal, és évek óta bizonyított már a fürdőszobák terén. A Villeroy & Boch új, mégis ismerős külsőt adott a Loop & Friends bestsellernek: a mosdók finomabbak lettek. A színkoncepciót merész, matt színek alapján fejlesztették ki – tökéletes a fürdőszoba kivételes hellyé alakításához.

Az egyéniség 3 x 3 x 3-a
Az új Loop & Friends mosdó feltűnő középponttá varázsolja a mosdó helyét. A fő jellemzője a 3 x 3 x 3 koncepció: három forma, három beépítési típus, három szín. Legyen szó ovális, kerek vagy téglalap alakú, a mosdók feltűnő ráültethető, klasszikus beépíthető vagy egyszerű alulról beépíthető változatban is felszerelhetők. Keskeny peremeik és vékony falaik divatos könnyedséget mutatnak. Ez a rendkívül finom kialakítás csak a TitanCeram révén lehetséges.

A merész színek helyet adnak a kreativitásnak és a személyiségnek: a mosdók fehér és három matt színben is kaphatók. A fekete Ebony mosdó önbizalmat áraszt. A puha szürke Graphite tökéletes mindenki számára, aki egy kicsit visszafogottabb megjelenést kedvel. A finom bézs Almond pedig csodálatosan meleg hatást kölcsönöz a felületnek. A 14 különböző méretű modellből álló mosdócsalád bármilyen ízléshez dizájnt és gyakorlatilag bármilyen elrendezéshez megfelelő megoldást kínál.