LOSZ Őszi Konferencia 2023 - Ajtógyár / Kilincsgyár

KAPCSOLÓDÁSOK – INTERDIGITATIONS

(fogaskerékszerű illeszkedés, összefonódás, egymásba illeszkedés)

A Lakberendezők Országos Szövetségének 2023 évi Őszi Szakmai Konferenciája


Kapcsolódások – avagy az Ajtógyár/Kilincsgyár és a BUSTER + PUNCH együttműködése

Az Ajtógyár/ Kilincsgyár 26 éves története az állandó változásról és fejlődésről szól. Kezdetben csupán beltéri ajtók árusításával indultunk, majd termékválasztékunkat kilincsekkel is bővítettük, és az utóbbi években bútorfogantyúkkal és egyéb lakberendezési kiegészítőkkel is gazdagítottuk kínálatunkat. Ma már közel száz márka több ezer termékét kínáljuk ügyfeleinknek.

Történetünk és termékválasztékunk sokszínűsége azt az elvet tükrözi, hogy „minden mindennel összefügg, kapcsolódik, és kiegészíti egymást”. Ennek az elvnek köszönhetően jutottunk el a londoni dizájnmárkához, a BUSTER + PUNCH-hoz. Az idei évben kötött megállapodásunk értelmében a világhírű cég magyarországi képviseletét az Ajtógyár/Kilincsgyár látja el. A márka magyarországi debütálását 2023 őszére, a LOSZ szakmai konferenciájára időzítjük.

Miért éppen a BUSTER + PUNCH? Azért, mert hiszünk abban a kapcsolódásban, amit ez az újító, inspiráló, végtelenül kreatív – és mindenekelőtt hiteles – márka képvisel. A Buster + Punch megszületése ugyanis két távoli világ egyesülésének eredménye: Massimo Buster Minale építész a motorkerékpár-építés iránti szenvedélye kapcsán fedezte fel, hogy a motoroknál a funkcionális öntvényelemek „hivalkodó” látványának, részletgazdagságának megvan a maga szépsége, bája. Ez, a ritka tömör fémek iránti szeretete és építészeti tudása vezette őt arra, hogy mindennapi, funkcionális szerelvényeket különleges lakberendezési elemekké alakítson. Ezek a durva, ipari stílusú elemek dizájnba kombinálva nem szokványos megoldás a belsőépítészetben vagy a bútorkészítésnél. Termékeik között megtalálhatók lámpák, kapcsolók, kilincsek, bútorfogantyúk, csaptelepek, konyhai és fürdőszobai kiegészítők, bútorok és más lakberendezési tárgyak.

A BUSTER + PUNCH modellek valóban izgalmas és elegáns megjelenést kölcsönöznek az otthonoknak, irodáknak és belső tereknek, és magas minőséget és egyedi, letisztult stílust képviselnek. Különleges textúrák és megmunkálási eljárások, valamint az innováció és az egyediség iránti elkötelezettség teszi őket kiemelkedővé. A márka ugyanis folyton inspirációt merít a londoni divatból, zenéből és szubkultúrából, és rendszeresen működik együtt művészekkel, divattervezőkkel és kerékpártervezőkkel, hogy mindig új és izgalmas tervezéseket hozzanak létre. Ezzel inspirálva az embereket arra, hogy merjenek kreatívabban és egyedi módon gondolkodni a belsőépítészet és a dizájn területén.

Bemutató előadásunk és a helyszínen kiállított Buster+Punch termékek segítségével szeretnénk megmutatni ezt a szenvedélyt és egyediséget, amivel ez az újító márka gazdagítja mindennapjainkat.

Ajtógyár / Kilincsgyár


Ajtógyár / Kilincsgyár

Kapcsolattartó:

Botos Karolina
botos.karolina@ajtogyar.hu
Kőváry Zoltán
kovary.zoltan@ajtogyar.hu