LOSZ Őszi Konferencia 2023 - Europa Design

KAPCSOLÓDÁSOK – INTERDIGITATIONS

(fogaskerékszerű illeszkedés, összefonódás, egymásba illeszkedés)

A Lakberendezők Országos Szövetségének 2023 évi Őszi Szakmai Konferenciája


Stílusos és hatékony megoldások az Europa Design termékeivel

Cégünk évtizedek óta az otthonok és irodák kényelmét és stílusát helyezi előtérbe. Hiszünk abban, hogy a megfelelő bútorok és ezek helyes elrendezése megteremthetik a kívánt atmoszférát és a hatékony munkakörnyezetet.

Az idei konferencián nagy örömmel mutatunk be több kiemelkedő minőségű és praktikus terméket, többek között székeket, állítható magasságú asztalt és egyéb kisebb, ugyanakkor hasznos berendezési tárgyat. Az Europa Design mindig élen jár a legújabb bútortrendekkel és az innovatív megoldásokkal, és ezt a szemléletet visszük magunkkal a konferenciára is.

Különböző székeink nemcsak modern és vonzó megjelenéssel rendelkeznek, de ergonomikus kialakításuk lehetővé teszi a hosszabb ideig tartó kényelmes ülést. Tudjuk, hogy a komfortérzet és a produktivitás szorosan összefügg, ezért székeinket úgy tervezték, hogy mind a munkahelyen, mind otthon egyaránt tökéletesek legyenek.

A funkcionalitást képviseli állítható magasságú munkaasztalunk, mely kiváló minőségű anyagokból készült, és tervezése során figyelembe vettük a mindennapi használat szükségleteit. Ideális választás lehet irodákba és otthonokba egyaránt.

Csapatunk elkötelezett az olyan bútorok forgalmazása és belső terek tervezése iránt, melyek egyszerre elegánsak és hatékony megoldásokat nyújtanak. Bízunk benne, hogy bemutatott termékeink tetszeni fognak Önöknek, és örömmel segíthetünk az ideális bútorok kiválasztásában.

Látogassanak el hozzánk a konferencián, és tekintsék meg közelebbről termékeinket!

Europa Design


Europa Design

Kapcsolattartó:

Feuertag Ottó
europadesign@europadesign.hu