LOSZ Őszi Konferencia 2023 - GEBERIT Kft.

KAPCSOLÓDÁSOK – INTERDIGITATIONS

(fogaskerékszerű illeszkedés, összefonódás, egymásba illeszkedés)

A Lakberendezők Országos Szövetségének 2023 évi Őszi Szakmai Konferenciája


Geberit Sigma: a design és funkció tökéletes összhangja

A Geberit Sigma tartály tökéletes választás, hiszen a funkciók mellett rendkívül széles müködtetőlap-kínálattal rendelkezik. Legújabb verzió a Sigma70, melynek minimalista, lebegő designja a legmagasabb esztétikai igényeket is kielégíti. A Sigma70 működtetőlapok többféle színben és anyagváltozatban kaphatók. Új, kétgombos változata tökéletes harmóniát alkot: ennek eredményeképpen a működtetőlap felülete homogén megjelenést sugároz.

Geberit DuoFresh szagelszívó irányfénnyel
Az új Geberit belsőkeringtetésű szagelszívó rendszer WC-khez a Sigma termékcsalád összes, jelenleg gyártott falba rejtett öblítőtartályához beépíthető. A légszűrőn túlmenően éjszakai irányfénnyel és vízkezelőtabletta-betolóegységgel is rendelkezik. Bizonyos feltételek mellett már meglévő WC-berendezések is felszerelhetők a szagelszívó egységgel.

A Geberit szagelszívó a kellemetlen szagokat közvetlenül a WC-kerámiából távolítja el. A szennyezett levegőt a falsík alatti öblítőtartály öblítőcsövén és öblítőszelepén keresztül szívja el, a kerámia-méhsejtszűrővel megtisztítja, majd visszavezeti a helyiségbe. Ezenfelül a következő funkciókat nyújtja:

  • A működtetőlap mögött egy LED irányfény gondoskodik a diszkrét megvilágításról, hogy éjszaka a toaletthez vezető út könnyen megtalálható legyen. A fényt egy közelségérzékelő vezérli, ami a szagelszívó és az irányfény automatikus be- és kikapcsolását biztosítja. Beállítása egy alkalmazáson keresztül személyre szabható.
  • Betolóegység a vízkezelőtabletta számára, ami az öblítővizet kékre színezi és kellemesen friss illatot kölcsönöz neki.

GEBERIT Kft.


GEBERIT Kft.

Kapcsolattartó:

Sipőcz Mónika
monika.sipocz@geberit.com