Design Management Díj – felhívás

 

 

A Magyar Formatervezési Tanács érdek- és véleményegyeztetésre szolgáló tanácsadó testület, célja a magyar nemzetgazdaság versenyképességének a formatervezés eszközeivel történő erősítése, a hazai formatervezési kultúra fejlesztése.

 

A Magyar Formatervezési Tanács 2009-ben alapította a Design Management Díjat, a designtudatos vállalatirányítás elismerésére. A díj célja, hogy bemutassa, a designtudatos szemlélet, a design alkalmazása és a vállalatmenedzsmentbe való integrációja hogyan járul hozzá egy szervezet küldetésének megvalósításához, növelve hatékonyságát, versenyképességét, és elismerje ennek kiváló példáit. Az elmúlt évek díjazottja volt többek között az 1861 Kesztyűmanufaktúra Pécs, a Rózsavölgyi Csokoládé, a SOLINFO Lighting&Home, a Hello Wood, a Cserpes Sajtműhely, valamint a TUNGSRAM-Schréder.

 

A Design Management Díj jelölésének határideje: 2018. április 9.

 

A pályázatok eredménye kora ősszel, kiállítás keretében, az idén tizenöt éves jubileumát ünneplő Design Hét Budapest rendezvénysorozat kiemelt eseményeként kerül bemutatásra. A díjazottak és kiállítók széles körű médiaszereplési lehetőséget kapnak.

 

[button link=”https://www.sztnh.gov.hu/hu/testuletek/mft/nemzeti-dijak-osztondijak/design-management-dij” color=”black” newwindow=”yes”] Bővebb információ a Design Management díjról[/button]

[button link=”https://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/files/mft/dmdfelhivas2018online.pdf” color=”black” newwindow=”yes”] Letölthető FELHÍVÁS[/button]