Magyar Formatervezési Díj – pályázat

 

 

A Magyar Formatervezési Tanács érdek- és véleményegyeztetésre szolgáló tanácsadó testület, célja a magyar nemzetgazdaság versenyképességének a formatervezés eszközeivel történő erősítése, a hazai formatervezési kultúra fejlesztése.

 

A Magyar Formatervezési Díj pályázatot, mint a legrangosabb hazai design elismerést, immár 39. alkalommal hirdeti meg a nemzetgazdasági miniszter – a Magyar Formatervezési Tanács közreműködésével. A pályázatot termék-, vizuális kommunikáció-, terv- és diákmunka-kategóriában lehet benyújtani, az elmúlt három évben létrehozott nemzetközi színvonalú magyar innovációk, új termék, szolgáltatások, alkotások megmérettetésén melyen egyaránt várjuk gyártók, tervezők, megrendelők jelentkezését.

 

A Magyar Formatervezési Díj pályázat benyújtásának határideje: 2018. május 4.

 

A pályázatok eredménye kora ősszel, kiállítás keretében, az idén tizenöt éves jubileumát ünneplő Design Hét Budapest rendezvénysorozat kiemelt eseményeként kerül bemutatásra. A díjazottak és kiállítók széles körű médiaszereplési lehetőséget kapnak.

 

[button link=”https://www.sztnh.gov.hu/hu/testuletek/mft/nemzeti-dijak-osztondijak/magyar-formatervezesi-dij” color=”black” newwindow=”yes”] Bővebb információ a Magyar Formatervezési Díjról[/button]

[button link=”http://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/mfd_2018_felhivas_elektronikus_vegl.pdf” color=”black” newwindow=”yes”] Pályázati felhívás[/button]

 

 

Magyar Formatervezési díj