Audio Partner Kft.

Audio Partner Kft.


Céges Tag
Budaörs | Magyarország

 

Kapcsolattartó:
Selmeczi Imre

+36 30 688 82 88
selmeczi@audiopartner.hu

www.audiopartner.hu

Cégünk, az Audio Partner Kft professzionális hangtechnikai eszközök forgalmazásával foglalkozik. Különösen kedvelt gyöngyszem a portfólíónkban a K-array hangszóró márka.

Az olasz kultúrára építészetével oly nagy hatást gyakorló Toszkána szívében működő manufaktúra szerint a hangrendszerek – amellett, hogy a hangzásuk nagyban hozzájárul az élményszerzéshez – nem befolyásolhatják hátrányosan az egyes helyszínek belvilágát. Az alapanyagok és technikai megoldások kreatív felhasználását és ötvözését igénylő beépített hangszórókat úgy tervezik, hogy elegáns, keskeny formájukkal könnyedén beilleszthetők legyenek bármely környezetbe.

A K-array tervezői és mérnökei a professzionális audio termékek piacának legkifinomultabb megjelenésű és legkiválóbb minőségű hangsugárzóit alkották meg. Hangzás terén pedig az audiofil igényeknek is kiválóan megfelelnek, legyen szó bármilyen installációról: home audio, bárok és éttermek, rendezvényhelyszínek, wellness központok és szállodák, templomok és múzeumok vagy akár színháztermek és nagyobb csarnokok. Különösen büszkék vagyunk a budapesti Operaház „láthatatlan” hangsugárzóira, melyek 2023-ban elnyerték a világ legjobb hangversenytermi installációjának járó Modo Dr díjat.

Nemes alapanyagokból készült, luxus bevonatú termékek egész sora kínál lehetőséget arra, hogy mindenki megtalálja a projektjéhez leginkább illő megoldást. A prémiumkategóriás beépíthető vagy hordozható hangrendszerek alapértelmezetten mérsékelten figyelemfelkeltő, elegáns fekete és fehér változatban kaphatók. Mindamellett bármely RAL színben is elérhetőek, ha a helyszín tökéletes környezetbe olvadást igényel.

Új szemléletet hozott a cég legújabb szegemse, amely a hangtechnikát fénytechnikával ötvözi egy termékben: A KSCAPE RAIL rendszer kifejlesztésekor az volt a cél, hogy a lehető leghatékonyabb és legelegánsabb professzionális hangtechnikai megoldást hozzák létre egy kényelmesen kezelhető, kiváló minőségű világítás kíséretében – a tervezők és építészek azon új kihívásait támogatva, ahol a fény és a hang egyaránt elengedhetetlen részét képezi a projektnek.

Audio Partner Kft.

KÉPEK