Bau Dekor Kft.

Bau Dekor Kft.


Céges Tag
Nagytarcsa | Magyarország

 

Termékekről információ, vásárlás:
+36 30 500 9767
baudekor@baudekor.hu

Partneri együttműködés, pályázat:
Kapcsolattartó: Tamás Ivett
t.ivett@baudekor.hu
+36 30 388 4981

H-2142 Nagytarcsa, Felső Ipari Krt. 5/C.

www.baudekor.hu

A Bau Dekor Kft. története 2012. januárjáig nyúlik vissza, akkor nyitotta meg kapuit nagykereskedőként elsősorban burkolat kiegészítők forgalmazásával. Azóta kínálatunk kibővült prémium minőségű laminált padlókkal és forradalmian új technológián alapuló ásványkompozit fal- és padlóburkolatokkal.

Büszkék vagyunk rá, hogy kiskereskedelmi partnereink száma meghaladja a 400-at. Velük és több nagykereskedelmi partnerrel, áruházlánccal és barkácsáruházzal szorosan együttműködve dolgozunk az ország minden területén. Raktárkészletünk gyors ügyfélkiszolgálást tesz lehetővé, szakértő csapatunk burkolási kivitelezést is vállal, mellyel teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Nagykereskedésként nemcsak kivívtuk magunknak több prémium termék kizárólagos magyar forgalmazását, de cégünk innovatív szellemének köszönhetően több saját fejlesztésű terméket gyártunk és forgalmazunk. Ezeket a saját márkás termékek, másnéven ProfiFloor, ProfiWall és ProfiTrend, kifejezetten a Bau Dekor számára készülnek magas minőségben.

  • A ProfiFloor termékcsoport felöleli a melegburkolati kiegészítők, padlóalátétek, szegőlécek, padlóprofilok széles skáláját.
  • A ProfiWall termékek magukban foglalják a hidegburkolati kiegészítőket és a burkoláshoz szükséges segédanyagokat.
  • A ProfiTrend laminált padlók és SPC burkolatok a legújabb saját márkás termékeink, amelyek megjelenésében és színeikben is széles kínálatot nyújtanak, mindezt ötvözve kiváló felülettel és minőséggel.

Ezen felül több elismert nemzetközi márkát is forgalmazunk, többet közülük kizárólagossággal.

Egyedüli forgalmazóként értékesítjük az Arteo márkát Magyarországon, amely egy vízálló, tökéletes fahatást biztosító, rendkívül magas minőségű laminált padló termékcsalád. Az a vásárló, aki Arteo terméket választ, biztos lehet benne, hogy a legmagasabb minőségű, leginnovatívabb terméket választja. Minősége, megszámlálhatatlan színvariációi és kombinálható szélességű lapméretei a prémium laminált padlók fölé emelik az Arteo termékcsaládot.

Másik fő termékünk a Ceramin ásványkompozit melegburkolat, mely a hidegburkolatok kiemelkedő alternatívája. Amellett, hogy szintén teljes mértékig vízálló és minden helyiség padlójára burkolható, változatos falburkolati termékszortimenttel is rendelkezik. A Ceramin SPC termékeinket nagyon egyszerű burkolni, szakember segítsége nélkül bárki könnyedén megpróbálhatja akár meglévő csempére is felhelyezni.

Mindkét kiemelt prémium márkánk környezetbarát tulajdonságokkal rendelkezik, amit az is bizonyít, hogy mindkettő elnyerte a Kék Angyal minősítést, ami az egyik legrangosabb környezetvédelmi tanúsítvány a világon.

Kínálatunk folyamatosan bővül lakásdekorációs kiegészítőkkel, tapétákkal, festékekkel.
Kollégáinkkal folyamatosan keressük a kihívásokat, Magyarországra importálható, új, innovatív termékeket.

Bau Dekor Kft.

TERMÉKEK

KÉPEK