DiVAS Lakberendezés

DiVAS Lakberendezés


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 70 677 8505
info@divashome.hu

Bemutatóterem:
H-1142 Budapest, Erzsébet Királyné útja 125.
Nyitva: H-P: 9:00 – 18:00 / Szo: 9:00 – 13:00

facebook.com/divaslakberendezes
instagram.com/divaslakberendezes

www.divashome.hu

A Divas Lakberendezési üzletben a design egyedülálló módon ötvöződik a minőséggel és a funkcionalitással. Hisszük, hogy a gondosan kiválasztott, egyedülálló termékeinknek minden otthonban helye van, ezért sokéves szakmai tapasztalatunkra támaszkodva néhány évvel ezelőtt megalapítottuk cégünket.

Termékpalettánk összeállításakor a fő hangsúly a kanapék, a nappaliba illő bútorok, például könyvespolcok, asztalok, fotelek, és a hálószobabútorok kapják, de óriási tapétaválaszték, szőnyegek és a bútorokhoz illő egyedi kiegészítők is gazdagítják a kínálatunkat.

Magyarországon kizárólagosan kínáljuk a ROM kanapékat, amelyek moduláris kialakításuknak és egyedi tervezhetőségüknek köszönhetően teljes mértékben személyre szabhatóak. Cégünk különlegessége az a 3D-program, amely segítségével a tervezők a saját igényeikre tervezett, letölthető kanapéterveket kaphatnak. Lakberendezőknek biztosítjuk az egyedileg konfigurált kanapé tervnek a 3D modelljét több féle verzióban. Az egyedi méret, amely 10 – 20 cm-ként változtatható, a bőséges bevonóanyag választék illetve a kanapé komfortjának a kiválasztását követően az elkészült terv alapján kerülhet a látványterbe a kiválasztott kanapé, majd később gyártásba. Közel 40 féle modellt tudunk ilyen módon személyre szabni közösen, néhány perc alatt.

Üzletünkben a lakberendezőknek lehetőségük nyílik, hogy külön térben találkozhassanak az ügyfeleikkel, időpontfoglalás alapján. Bemutatótermünk Zuglóban, az M3 autópálya bevezető szakaszához közel található, így mind a belvárosból vagy Budáról, mind vidékről gyorsan elérhető. A parkolás ingyenes és finom kávéval várjuk a hozzánk látogatókat.

DiVAS Lakberendezés

KÉPEK