Dublino

Dublino


Minőségi design bútorok, széles választék

A több mint 20 éve dinamikusan fejlődő Dublino- Magyarország mellett- mára Európa számos országában piacvezetővé és méltán népszerűvé vált. Az évek során szerezett tapasztalatunknak köszönhetően napjainkban a Dublino neve egyet jelent a kényelemmel, minőséggel és exkluzív designnal kültéren és beltéren egyaránt.

Sikerünk titka

  • a részletekre való legnagyobb odafigyelésben,
  • a kiváló szakmai csapatban,
  • a nagy mennyiségben elérhető gondosan válogatott raktárkészletben és
  • a valódi ügyfélélményben rejlik.

A Dublinonál az a célunk, hogy a hazai vendéglátást magasabb színvonalra emeljük, mindezt minőségi vendéglátóipari bútorokkal, innovatív és ügyfélbarát szolgáltatásokkal kiegészítve. Legyen szó étteremről, kávézóról, konferenciateremről vagy komplett szállodai projektről kollégáink készséggel és szakértelemmel állnak rendelkezésre, a közös siker érdekében. Izgalmas megoldásokat kínálunk, amely garantáltan összhangban lesz bármely projekt egyedi igényeivel. A Komáromi úti 1500 négyzetméteres exkluzív showroomban pedig lehetőség van megtekinteni és kipróbálni az egyes bútorokat.

Kínálatunkban az európai szabványoknak megfelelő, strapabíró és egyben elegáns beltéri és kültéri bútorok állnak rendelkezésre, melyekkel olyan terek alakíthatóak ki, amik inspirálnak, kényelmesek, kifejezik a személyes stílust és ami a legfontosabb: jól érzik benne magunkat a vendégek és az ügyfelek egyaránt. A legtöbb terméket pedig megrendelés és várakozás nélkül a Dublino budapesti raktárkészletből azonnal meg is lehet vásárolni.

Ismerj meg minket jobban, kövess a legújabb trendekért vagy látogass el bemutatótermünkbe, ahol kollégáink örömmel válaszolnak minden további kérdésedre.

Dublino

KÉPEK