FaLevél Műhely

FaLevél Műhely


Céges Tag
Kerepes | Magyarország

 

Kovács Viktória alapító
+36 70 584 3527
falevelmuhely@gmail.com

facebook.com/falevelmuhely
instagram.com/falevelmuhely

H-2145 Kerepes, Mártírok útja 88.

www.falevelmuhely.hu

A célom olyan falak és képek alkotása, melyekkel megteremthetem a helyiség egyedi hangulatát, stílusát.

Technikáim:

  • növényi minták festése saját módszerrel → növényminták festése ismétlődően, véletlenszerűen, vagy téma szerint
  • egyszínű rétegelt felület növénymintával, amelynek magamban a „növényvilág rejtett oldala” nevet adtam → egyszínűnek tűnő felület létrehozása, amely alatt rejtőzik a mintázat
  • strukturált felület homokkal → változatos színek és formák létrehozása, amelynek természetes hatást a homok kölcsönöz
  • színblokkolás (colour blocking) → egy modern, színekkel játszó irányzat

Minden esetben a színek – egyén – hatás harmóniáját keresem és a célom az, hogy igazán különlegeset hozzak létre, amit más nem vesz le a polcról.

A munka Veled együttműködve készül.

Az első lépés minden esetben a helyszíni felmérés, aminek keretében egyeztetjük a színeket, a formavilágot és az elérni kívánt hatást. A helyszínre mintamunkákat viszek magammal, így már ott helyben meg tudom mutatni egy-egy technika struktúráját. Az igényeket és a helyiség adottságait (pl. stílus, funkció) figyelembe véve több lehetőséget tervezek, melyeket jpg formátumban megküldök és így akár tovább használható tervezőprogramban. A végső mintázat a terveket egyeztetve alakul ki.

A minket körülvevő berendezések, dekorációk között válogatva sokszor várjuk azt az érzést, hogy megszólítson minket az a valami. Majd, ha meglátom, tudni fogom, hogy azt keresem. – Ismerős?
Amikor rászánjuk az időt, energiát pl. egy kanapé legyártatására vagy egy drágább dekorcsempére, akkor az mindig ad egy pluszt. Jobban megbecsüljük ezáltal magunkat és többnek érezzük magunkat ettől. Úgy érezzük, hogy az a miénk, nekünk készült.
Én ezt a nekem készült érzést szeretném megadni, ezért a munkáimat mindenképpen azoknak ajánlom, akik különlegeset keresnek.

Keress bizalommal!

Falevél Műhely

TERMÉKEK

KÉPEK