KARE

KARE


Céges Tag
Törökbálint | Magyarország

 

+36 23 428 308
+36 30 519 2923
kare@maxcity.hu

Üzlet:
MaxCity lakberendezési Áruház, 1. emelet / 111, 112
Nyitvatartás:
Hétfő – Szombat: 10:00 – 20:00
Vasárnap: 10:00 – 19:00

www.kare-design.com/hu

A KARE márkanév maga a szimbóluma az egyedi bútorötleteknek. Autentikus, sohasem unalmas vagy egyszerű, inspirációval és képzelettel teli. 1981 óta lepjük meg rajongóinkat és partnereinket a megunhatatlan és páratlan bútoraink, lámpáink, kiegészítőink tárházával, amik kifejezik milyen szenvedéllyel állunk a designhoz. Beleértve az érdekes felfedezéseinket, a sajátságos kézzel készített munkáinkat, és a kissé őrült, de egyedi bútorainkat, amik egyszerűen csak lenyűgöznek, nem is beszélve a szépen kezelt fabútorokról, amik egy egész emberöltőn át kitartanak.

A KARE sikere nem hasonlítható egyetlen másik márkáéhoz sem, a fejlődő és újító bútor stílus, aminek köszönhetően megvalósítjuk minden bútor rajongó álmát. KARE nyitott a spontaneitásra, a fejlődésre, és a trend rajongókra és kreatív emberekre, megfizethető és kívánatos “lifestyle” kollekciókkal. A KARE azoknak való, akik romantikus lelkek, nem ragaszkodnak a hagyományokhoz, hanem sokkal inkább húz a szívük a vad és stílusos dolgokhoz, akiknek az otthona maga az önmegvalósítás.

Inspiráció – Nincs soha kőbe vésve
KARE egy olyan bútoráruház, ami szigorúan elutasítja a futószalagon gyártott unalmas bútorokat, és forradalmasítja a piacot az arcpirító megoldásaival. Jürgen Reiter és Peter Schönhofen az ötletgazdák állnak az egész KARE mögött. Még diákként alapították a céget, és tulajdonosként és menedzserként a mai napig részt vesznek a KARE életében. Továbbra is szenvedéllyel segítik, fejlesztik a saját ötleteikkel a céget. A piacon a KARE a leggyorsabb, legsikeresebb és legjobban működő bútoráruház.

Kidekoráljuk az egész világot!
Bárki, aki úgy gondolja, hogy a Kare Design tervezői már csak pihennek és ülnek a babérjaikon, az rosszul gondolja. Mindig akad valami felfedeznivaló: minden évben 1500 új meglepetésekkel teli termék születik, izgalmas új irányzatok alakulnak. Akik folyamatosan érdeklődnek a Kare nagyvárosi, toleráns, spontán, trend orientált, humoros termékei iránt, valószínűleg ők is egy kicsit őrültek, mint mi.

KARE

KÉPEK