K&G Wood Design

K&G Wood Design


Céges Tag
Dabas | Magyarország

 

+36 30 658 7813
info@kgdesign.hu

facebook.com/kgwooddesign
instagram.com/kgwooddesign

www.kgdesign.hu

Első lakásdekoráció tárgyunk 2018 januárban készült, ezt a bonsai drótfát nagy érdeklődéssel vásárolták meg, ami számos alkotás indítását eredményezte. Még ez évben az asztalos iskola 2 éve kezdődött el, a folyamatos vállalkozásépítéssel.
Az asztalos gyakorlaton mesterem az epoxy gyanta kitapasztalására ösztönzött, ami egybe kötődött a bonsai drótfa étkező és dohányzó asztalokba, lámpákba való beépítéssel. Számos ötletünk látott napvilágot, és ettől több várja megszületését.

Termékeink életre hívását minden estben megelőzi az egyeztetés a megrendelővel, majd az elmélyülés, a ráhangolódás. Inspirálóan hat ránk a természet, az aktualitás, a régi és új lakásdekorációs trendek melynek hatása alól nem tudjuk és nem is akarjuk kivonni magunkat! Akár a szobrász, aki az ihlet után biztos kézzel nyúl véső és kalapács után. Megszületik a képzeletünkben egy kép a készülendő termékről, színek, formák, fények, rávetülések. Mindezt lelki szemünkkel vesszük észre elsőnek, majd elkezdődik az alkotás. Gyalulás, vágás, illesztés, réz, alumínium, acél, bonsai drótfa hajtás, epoxi műgyanta öntés, csiszolás, lakkozás vagy olajozás stb.. és a mindent koronázó öröm és elégedettség, amit az otthonát dekoráló megrendelőnkön látunk. Mondhatni, hogy ez tölti fel vállalkozásunkat energiával, erővel és lelkesedéssel a következő utazáshoz.

A K&G Design műhelyben életre hívott dekorációs termékek (asztalok, lámpák, egyedi bútorok) alapanyagait a személyes válogatás indítja el. Ekkor az asztalos szakmának hibás farészek például göcsök, bogár rágások, csomók, repedések az epoxy gyanta segítségével kiemelkedő szerepet kapnak! Ezekben a fahibákban, az egyedi kötésekben, csapozásokban, a bonsai drótfa műgyantába való építésében találjuk meg az egyediséget.
Mindezt fogja össze a lelkesedésben és örömben végzett aktív tevékenység.

Nézd meg oldalunkat, termékeinket és igény esetén több termék kombinációjából születik meg a neked alkalmas alkotás!

K&G Wood Design

TERMÉKEK

KÉPEK