ANRO Épületdíszítés Kft. - Elite Decor rozetták

Elite Decor rozetták

Elegáns és ütésálló stukkók

 

A rozetták alapvetően a csillár körüli terület díszítésében játszanak szerepet, a modern lakásokban azonban bármilyen síkfali dekoráció részét képezheti. Manapság már nem csak a plafonon, hanem az oldalfalon is megjelennek, lélegzetelállító látványt biztosítva az enteriőrben! A stukkókat még ma is előszeretettel alkalmazzák a hétköznapi otthonok, a luxuslakások, a vendéglátóhelyek és a szállodák belső tereinek megszépítéséhez.

Ha elegáns, kiváló minőségű és erős igénybevételnek is megfelelő díszléceket és rozettákat keres, akkor válassza az Elite Decor termékeket!


A teljes kollekció megtekinthető és megvásárolható az ANRO Webáruházban:

Elite Decor ütésálló rozetták

Az Elite Decor poliuretán rozetták legfőbb jellemzői:

 

  • Hatalmas méretválaszték: a 20 cm átmérőjű típustól egészen 100 cm-ig kínálunk rozettákat, tehát akár az átlagostól nagyobb belmagasságú helyiségekbe is választhatunk mutatós dekorációt!
  • Részletes mintakidolgozottság: a magas minőségű gyártási folyamatnak köszönhetően jól felismerhetőek a síkból kiemelkedő motívumok. A változatos mintákkal (pl. rózsa, liliom, tulipán, levél, kagyló, gyöngy) jól igazodhatunk a helyiségben uralkodó stílushoz, ezzel szemben a minta nélküli változatok a minimál stílusú otthonokban is megfelelőek.

  • Ütésálló poliuretán alapanyag: az Elite Decor stukkók jól ellenállnak az ütéseknek, így gyakori takarítás vagy nagy vendégforgalom esetén is bízhatunk a díszítések tartósságában, nem fog a hungarocell stukkóhoz hasonlóan sérülni.
  • Festésre előkészített díszek: a rozetták egy réteg alapozófestékkel gyárilag el vannak látva és ez meggyorsítja a beépítési-színezési munkálatokat. A rozetta sokak szerint fehéren a legszebb, de vízbázisú festék használatával bármilyen színre, akár aranyra is át lehet festeni!

 

A teljes kollekció megtekinthető és megvásárolható az ANRO Webáruházban: Elite Decor ütésálló rozetták