Laufen

Laufen


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

Németh Ákos
Területi képviselő
Budapest, projektek
+36 30 699 5775
akos.nemeth@hu.laufen.com

Smolnik András
Területi képviselő
Kelet – Magyarország
+36 30 469 1595
andras.smolnik@hu.laufen.com

Molnár Tibor
Területi képviselő
Nyugat – Magyarország
+36 30 670 8919
tibor.molnar@hu.laufen.com

 

facebook.com/LaufenBathrooms
facebook.com/jikahungary
instagram.com/laufenbathrooms

www.laufen.hu

Ez a tradicionális svájci márka egyesíti magába a design-t, a minőséget és funkcionalitást. LAUFEN, prémium márka a ROCA csoporton belül, egyike a világ vezető gyártóinak globális hálózattal.

A cég alap profilja a szaniter gyártás. A Laufen márka több mint 125 éve használja a legrégibb, formálható anyagot, amely ismert az ember számára, hogy innovatív szaniter termékeket gyártson a híres svájci precizitású, korszerű üzemeiben. A fürdőszoba termékek gyártási ismereteit, a Laufen, a kerámiaipar és a kifinomult formatervezés szakértelméből fejlesztette ki. Az első pillantásra a Laufen termékeket egyedülállóvá teszi, hogy a svájci formatervezési irányban két fő tervezési trend egyesül: Az érzelmes olasz design délről és a tervezés precizitása és egyértelműsége északről.

A Laufen esetében a minőségnek két oldala van: A gyártási ismeretek és a magas szintű tudás, amelyeket a kész fürdőszobában megvalósul, ami gyakran nem tűnik azonnal nyilvánvalónak. A Laufen, egy svájci vállalat, amely lehetővé teszi a víz, egy értékes erőforrás takarékos felhasználását, ily módon elkötelezettséget mutat a természeti erőforrások és a környezetkímélő termelés megőrzése mellett.

Az innovatív Laufen márka úttörő technológiáival, mint teljes fürdőszobai beszállító, kerámia fürdőszobai tárgyai mellett fürdőszobabútorokat, kádakat, zuhanyzókat, fürdőszobai kiegészítőket, valamint fal mögötti megoldásokat és már csaptelepeket is értékesít. A vállalat így egyetlen forrásból és egyetlen kialakításból valósítja meg a fürdőszobáról alkotott elképzelését.

Laufen

KÉPEK