Masterworks

Masterworks


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 70 557 7451
hello@masterworks.hu

instagram.com/masterworks_hungary

www.masterworks.hu

A Masterworks filozófiája és a Kerakoll

A Masterworks alapelvei a fenntarthatóság, az innováció, a kiváló szaktudás és a vállalkozás három központi pillére köré szerveződnek: őszinte munka, harmonikus kapcsolatok és kiváló minőségű anyagok. Hiszünk abban, hogy olyan élettereket alkossunk, amelyek nemcsak ügyfeleink egyedi személyiségét és ambícióit tükrözik, hanem hozzájárulnak a környezet és a közösség pozitív fejlődéséhez.

E filozófiánk jegyében büszkén mutatjuk be a Kerakoll legnépszerűbb termékeit. A Kerakoll Warm Collection egy új és innovatív anyag- és felületkezelési termékcsalád, amely műgyantákat, cementeket, mikrobevonatokat, festékeket, mázakat és gyönyörű, kézzel készített faanyagokat tartalmaz. A termékek a Warm Collection 10 meleg színből álló palettán vannak összehangolva, fantasztikus variációk kombinációját hozva létre, amelyek lehetővé teszik az anyagok, tónusok és textúrák keveredését.

A burkolási segédanyagok közül kiemelendő a sztártermékekként is aposztrofált Fugabella Color / Silicone Color fugázó anyagok, valamint a Biogel No Limits univerzális ragasztóanyag, amellyel minden körülmények között mindenféle aljzaton ragaszthatnak. Mindezek a termékek összhangban állnak a Masterworks filozófiájával, és hozzájárulnak a fenntartható, innovatív és őszinte projektjeink megvalósításához.

A fentieken túl megrendelőink több száz termék közül válogathatnak az építőipar minden területére, legyen az építkezés, felújítás, restaurálás, belsőépítészet és így tovább. A Masterworks-nél nem csak otthonokat teremtünk; olyan remekműveket alkotunk, amelyek inspirálnak és felemelik az emberi élményt. Filozófiánk jelképezi elkötelezettségünket az építőipar és a belsőépítészet átalakítása iránt, egy fenntartható, innovatív és őszinte projekt keretében, amelyben a Kerakoll termékei is fontos szerepet játszanak.

Éld át a fenntartható élet művészetét!

Masterworks

KÉPEK