MobilaDalin

MobilaDalin


Céges Tag
Szászrégen, Budapest, Budaörs | Románia, Magyarország

 

+36 70 431 6441
office@mobiladalin.hu

üzletek:
Mod.Home Mobiladalin showroom
H-1074, Budapest Rákóczi út 68.
+36 70 774 9012

Mobiladalin Budaörs
H-2040 Budaörs, Építők útja 2-4
+36 70 326 0669

www.mobiladalin.hu

2020. februárjában nyitottuk meg bemutatótermünket Budapesten, a Rákóczi út 68 szám alatt. Mögöttünk egy családi vállalkozás, egy szászrégeni, több évtizede működő kárpitos manufaktúra, később gyár, mára egy 450 főt foglalkoztató, az alapelemek elkészítésétől a végtermék előállítására alkalmas gyártósorral rendelkező üzem áll. A szakemberek, asztalosok, varrónők, kárpitos mesterek, és valamennyi a gyártásban résztvevő kolléga mind-mind a tökéletességre törekednek, hogy olyan termékek kerüljenek ki a kezeik közül, hogy azt a Vásárló örömmel, jó szívvel, hosszú éveken át használhassa.

Komoly hangsúlyt fektetünk a fejlesztésekre, melyről designer csapat gondoskodik, figyelünk a vásárlói visszajelzésekre, melyek alapján, szükség esetén belenyúlunk a gyártás folyamatába, ha kell, alkatrészeket cserélünk , szövetkollekciót váltunk. Termékeink Magyarországon már 6 éve elérhetőek. Több mint 30 kereskedő partnerrel dolgozunk sikeresen. Megjelenünk a nagyobb, bútorral foglalkozó vásárokon, kiállításokon.

Bázisunk itt Budapesten került kialakításra, ahol a pontos kiszolgálás miatt partnereinkkel, lakberendezőkkel próbálunk a Megrendelők, Vásárlók segítségére lenni pl. az újdonságok bemutatásával, esetleg szakmai konzultációkkal stb.

MobilaDalin

KÉPEK