Nuxon - All you need is Lite, Airlite!

NUXON


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 1 609 5533
+36 20 380 1171
ugyfelszolgalat@nuxon.hu
sales@nuxon.hu

www.nuxon.hu

A kivágott fák helyére ültetett fák csak 60-90 év alatt veszik vissza a szén-dioxidot a légkörből, viszont a következő tíz évben kell a legkisebbre csökkenteni a karbon-emissziót.

Ezért mi a NUXON-nál azon dolgozunk, hogy az élet minden területén egészséges levegőt biztosítsunk ügyfeleink számára.

A NUXON által képviselt MESP technológiájú légtisztítókat és az Airlite légfertőtlenítő festékeket környezetbarát módon tervezték. A MESP egy újgenerációs beltéri levegőtisztító technológia, amely rendkívül hatékonyan távolítja el a levegőben szálló részecskéket, a gombákat, a port, a polleneket, a kormot, hatástalanítja a vírusokat és a baktériumokat. Az Airlite falfesték a legkisebb környezeti hatással rendelkezik, lehetővé teszi a falak fertőtlenítését a baktériumoktól és vírusoktól, a mérgező anyagok eltávolítását a levegőből. Miután a 100%-ban ásványi anyagokból készült festék bármilyen falfelületen a fény energiájának köszönhetően megszünteti a levegőben jelen lévő szennyező anyagokat (a nitrogén-oxidokat is) és a rossz szagokat, megakadályozza a baktériumok, penészgombák szaporodását, és a szennyeződések megtelepedését a falon.

Az innováció napjainkban nemcsak a technikai újítást jelenti, hanem egy képességet és szemléletet. A gyorsan alakuló üzleti környezetben a kreativitás és az innováció a siker előfeltétele, és egyben a túlélésnek is a záloga. Mi itt a NUXON-nál a világ üzleti szereplőihez hasonlóan ezt a két tulajdonságot cégkultúránk szerves részének tekintjük. Egyrészt folyamatosan arra törekszünk, hogy kreatívan olyan termékeket, eljárásokat kutassunk és képviseljünk, amely egyezik környezettudatos filozófiánkkal. Másrészt működésünk minden fázisában igyekszünk innovatív módszereket alkalmazni, legyen szó termékfejlesztésről, eljárásról, marketingről, szervezési-szervezeti innovációról.

Nuxon

TERMÉKEK

KÉPEK