Olasz Konyhabútor Design Kft.

Olasz Konyhabútor Design Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

H-1122 Budapest, Maros u. 12.

Nyitvatartás:
H-P: 10:00-18:00 között
Szombaton: 10:00-14:00 között
Időpont egyeztetése szükséges!

 

+36 20 551 8305
olaszkonyhak@gmail.com

facebook.com/Olaszkonyhak
instagram.com/olaszkonyhak

www.olaszkonyhak.com

Az Olasz Konyhabútor Design Kft. – a Stosa, modern és klasszikus konyhabútorok forgalmazója. Egyénre szabott megoldásokkal, tanácsadással, 3D tervezéssel, olyan egyedi terek kialakítása a célunk, amelyet a család minden tagja kényelmesen használhat.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján választottuk a Stosa olasz konyhabútor gyártó céggel való együttműködést, figyelembe véve a felhasználóbarát megoldásokat, ár/érték arányt, a garanciát, az elérhető színek, felületek, megoldások sokaságát. Számunkra fontos,
hogy a Stosa, a konyhák tervezése és gyártása során Olaszországra jellemző hagyományos folyamatokat és csak minőségi anyagokat használ már 50 éve. Minden Stosa modellt teljes egészében Olaszországban terveznek és gyártanak.

2 termékcsalád (modern és klasszikus), 3 dizájnrendszer (Evolution System, Look System és Classic Glam), 30 konyhai modell 1000 kivitelben. 500 ajtószín, 5 nyitórendszer számtalan változatban, összesen több mint 100 000 lehetséges kombinációval. A Stosa kínálata túllépi a konyhaterület korlátait, és kiterjed a nappali területre is.

Olasz Konyhabútor Design Kft.

KÉPEK