JUB 2020

A JUB kedvenc színe 2020-ban: LOVE 385A

A JUB-nál az építészekkel együttműködve négy inspirációt dolgoztunk ki arra vonatkozóan, hogy az enyhén barnás tónusú, meleg narancssárga színárnyalat, a LOVE 385A hogyan egészíti ki a színek, textúrák és anyagok különféle kombinációit, felejthetetlen érzéseket teremtve az évszakok során.

TAVASZI LÁGYSÁG A tavasz páratlan életerejét az élénkítő színtónusok keltik életre. A skála zöld spektrumának meglepetésszerű árnyalatai úgy egészítik ki egymást, mint a régi faleveleket leváltó fiatal hajtások, így képezve megfelelő alapot az élénk textúrák hozzáadásához. A szálcsiszolt sárgaréz, a rózsaszínű kerámia és a sárgás textíliák növelik a tégla színárnyalat melegségét, és meglepően stílusos légkört teremtenek.

NYÁRI FRISSESSÉG A forró nyári hónapokban jólesik egy kis otthoni felfrissülés. A narancssárga árnyalat szépségét tovább fokozza a kékes árnyalatok kontrasztja, a frissítő vízre vagy a végtelen égboltra emlékeztetve minket, amely fényt hoz a szobába. A szemek a beton hideg textúráján pihenhetnek meg, ahol a sötét szürke részletek érdekes grafikai látványt nyújtanak.

ŐSZI MELEGSÉG A nosztalgikus őszi szezon élénk narancssárga, vörös és barna tónusokkal kelthető életre, amelyeket meleg, semleges bézs árnyalatokkal lehet kiegyenlíteni, hogy visszafogottabb megjelenést nyújtsanak. A robusztus fa, a rattan fonatának textúrái, a meleg színárnyalatú matt, szálcsiszolt fémek és a tüzes árnyalatú szövetek lágysága tökéletesen szolgálják a kényelmes légkört, amely felmelegít minket a hűvösebb nappalokon.

TÉLI MISZTIKUSSÁG Télen a természet igazán lélegzetelállító, a lakóterek ugyanakkor ilyenkor mindig a legelzártabbak, a belső térben őrzik meg számunkra a meleget és a otthonosságot. Az izzó parázs melengető színein kívül a téli otthont lágy textúrák (mű)szőrme és a durván kezelt fa adják, melyhez kristálypoharakkal és ezüstösen csillogó kiegészítőkkel adhatunk felemelően ünnepi hangulatot.