PETRAVIOLART

PETRAVIOLART


Vityi Petra Viola vagyok, a petraviolart alkotója. Az egyetemen terméktervező mérnökként, majd építőművészként végeztem, a festés pedig régóta az egyik kedvenc alkotó tevékenységem. Így különleges falakat kezdtem festeni, a felhasznált technikákat pedig vásznon is alkalmazom. A következő falfestmények és festmények elkészítésében lehetek a segítségére:

1/ struktúrák:
A dekorfal egy falfelület befejező borítása, mint a diszperziós festés vagy épp a tapétázás. A falon struktúrát alkotok glett segítségével, majd erre különleges fényű dekorfestéket viszek fel. Az így létrehozott felület egy absztrakt falfestmény, amely később tovább alakítható vagy javítható.

2/ színátmenetek:
Fényes és csillámló dekorfestékkel készült fal kiváló választás lehet hálószobába vagy nappaliba.

3/ beton hatás:
A dekorfal technikájával beton hatású falakat is készítek, amelynek költsége a valós látszóbeton burkolathoz képest lényegesen alacsonyabb.

4/ limewash:
A limewash vagy mészfesték egy manapság igen népszerű festési forma, amely kiválóan illeszkedik kortárs és romantikus-vidéki stílusú terekbe is.

5/ mural:
Színes falfestmény, amelynek színei tökéletes összhangban lehetnek a szobával, hiszen minden felhasznált szín igazítható a berendezéshez, teljesen egyedi díszítést létrehozva.

6/ festmények:
A falfestményekhez használt technikák feszített vásznon alkalmazva.

Keressen bizalommal, ha hasonló falat vagy festményt álmodott meg következő projektjébe.

PETRAVIOLART

KÉPEK