Robotház Kft.

Robotház Kft.


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 30 989 1784
info@robothaz.hu

facebook.com/robothaz

www.robothaz.hu

Cégünk 2007-ben alakult, családi vállalkozásként, intelligens házak és lakások, irodák és tárgyalók, szállodák és hotelek tervezését és teljes körű villamos kivitelezését vállalja.

A 21. században a korszerű otthonok szerves része az épületautomatika. Cégünk küldetésének tekinti, hogy segítse a lakberendezőket a korszerű technológia és az enteriőr design összehangolásában.

A tervezéstől a kivitelezésig a lakberendezővel és az ügyféllel szorosan együttműködve, lépésről-lépésre haladunk egy stílusos és modern otthon megvalósításában. Szakértelmünk kiterjed a smarthome rendszer összes funkciójára. Ennek része a világítástechnika (fényerő szabályozás, világításképek, LED technika), az árnyékolástechnika (függöny, zsaluzia, redőny), a fűtés- és klíma vezérlés, a biztonságtechnika (riasztó, kamera, okos zárak, kaputelefon), a vezetékes- és vezetéknélküli internet és a hangtechnika (háttérzene, házimozi).

Az általunk képviselt vezető német, olasz, francia és amerikai gyártók termékei a legkorszerűbb műszaki és design színvonalat képviselik: Gira, Schneider, Bticino, Elsner, Siemens, Sonance és Russound.

Robotház

KÉPEK