weberNEON: Fényt hozunk az éjszakába!

weberNEON: Fényt hozunk az éjszakába!

Sötétben foszforeszkáló házra vágyunk?

Lámpák helyett inkább ragyogó fugával világítanánk meg éjjel a fürdőszobát?

Egyedi homlokzatot szeretnénk, amely a sötétben is látványos?

A belső enteriőrök és homlokzatok nappali megjelenésén túl kreatív és kifejező megoldásokkal teljesen más arculatot kölcsönözhetünk a külső és belső tereink megjelenésének immár az éjszakai órákban is. Megérkezett a teljes építészeti iparágban innovációnak számító neonizáló weberNEON termékcsalád.

A több mint 7 évig tartó kutatómunkának köszönhető fejlesztés során úgy változtatták meg a vállalat jól ismert, magas minőségű anyagainak mikrostruktúráját, hogy a Weber NEON termékekkel borított felület napfénnyel vagy mesterséges fénnyel töltődik és sötétben a magába szívott energiát fény formájában bocsátja ki, ragyogó hatást kiváltva. A vékonyvakolatok, homlokzatfestékek és fugák feltöltése napfénnyel a leghatékonyabb. Beltéri alkalmazásnál elsősorban a világos terekben javasoljuk kialakítani az installációkat, de szükség esetén a napfényhez legközelebb álló, UV-komponenst is tartalmazó fényforrások is kiválóan alkalmasak a termékek töltésére.

weberNEON: Fényt hozunk az éjszakába!

A webercolor NEON emelt minőségű fugázó, csökkentett vízfelvétellel, nagy kopásállósággal rendelkezik. Két alapszínben és háromféle neonizáló hatással elérhető. A fuga nappali színe fehér vagy szürke (járófelületek esetében utóbbi praktikusabb), míg az éjszakai színe lehet zöld, kék vagy vízkék. A fuga „töltését” természetes vagy mesterséges fénnyel biztosíthatjuk. Fürdőbe és konyhába is tökéletes. Használatakor biztosak lehetünk benne, hogy kitűnő és tartós minőséget választottunk.

A beltérben a fugázóanyag kiváló kísérője a weberton NEON fényfesték amivel dekoratív mintákat vagy akár teljes falfelületeket is átalakíthatunk 4 dimenziós alkotásokká.

A weberpas NEON fényvakolat az épületek külső és belső díszítését rusztikus struktúrájával dobhatja fel. A vakolat fehér nappali színnel és a jól ismert zöld, kék és vízkék éjjeli színekben érhető el. A weberpas NEON 1,5 mm maximális szemcseátmerővel rendelkező fényvakolatunk a fényhatáson túl AquaBalance® technológiával készül. Ha a weberpas NEON fényvakolatot választjuk, biztosak lehetünk benne, hogy homlokzatunk sokáig ellenáll majd az időjárásnak: kiváló fedőképessége, és öntisztuló tulajdonsága miatt is fantasztikus választás, és nem utolsó sorban nagyon modern.

 

 

weberNEON: Fényt hozunk az éjszakába!