Bellamo Premium Comfort - Új ülőbútor modellek debütáltak a de Sede standján a Milánói Supersalonon

Új ülőbútor modellek debütáltak a de Sede standján a Milánói Supersalonon

Feel me. See me. Love me!
Ezzel a szlogennel nyitotta meg standját a de Sede az idei Milánói Supersalonon.
A kézműves svájci gyártó igazi látványossággal szolgált a kiállítás látogatói számára, miután új modelljei nemcsak boldog mosolyt csaltak az arcokra, de a szakemberek is el voltak ragadtatva a de Sede legfrissebb ülőbútoraitól és az azokban megtestesülő innovatív energiáktól.

A nagy dobás – Sárkánykígyó 2.0: az új, DS-602 modell

A rugalmasan alakítható, végtelen kígyót formázó kanapé, amely a de Sede alapítása után tíz évvel, 1972-ben született, idővel a kis manufaktúra ikonjává vált: a kézműves mestermunka kiváló formatervezéssel egyesült. Szingapúrtól New Yorkig, Stockholmtól Fokvároson át Párizsig a DS-600 kötelező darabbá vált – és messze nem csak a sztárok nappalijában.

Már akkor is számtalan ötlet merült fel a Sárkánykígyó becenévre hallgató DS-600 továbbfejlesztésére. Néha azonban az álmok egy időre a fiókba kerülnek, hogy később új életre keljenek. Öt legendás évtized telt el azóta, hogy a DS-600 meghódította a világot, és most a de Sede tervezői abból ihletet merítve, hogy talán ismét egyre közelebb kerülhetünk egymáshoz, újragondolták a Sárkánykígyót: így született meg a DS-602 kanapé. Az új modell varázsa abban rejlik, hogy illeszkedik a kézműves manufaktúrát jellemző, a modularitáson alapuló és időtlen formanyelvhez, és a back-to-back funkció használatával újfajta bővíthető ülőhelyeket kínál. Ez a kifinomult koncepció a különleges anyagoknak is főszerepet szán: a hagyományos de Sede bőrborítások mellett az exkluzív szövetváltozatok is előtérbe kerülnek.

 

Bellamo Premium Comfort