Sapho

Sapho


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

 

+36 70 612 2580
+36 70 779 5383
sapho@sapho.hu

Bemutatóterem:
1066. Budapest, Zichy Jenő utca 48
Raktár, iroda:
1116. Budapest, Vegyész utca 17-25 6. épület
H – P 8:30 – 16:30  Sz – V Zárva

facebook.com/saphofurdoszoba
instagram.com/sapho_furdoszoba

www.saphokft.hu

A SAPHO vállalat 1990-ben alakult, mint családi vállalkozás. A szaniterekkel foglalkozó kiskereskedelmi üzlet hamarosan nagykereskedelemmé nőtte ki magát, melynek székhelye Praha-Letňany lett.

A Sapho már több, mint húsz éve kínál „FÜRDŐSZOBÁT MINDEN GENERÁCIÓNAK”!

Napjainkbn a SAPHO vállalat széleskörű szaniterfelszerelést, csaptelepeket, fürdőszobabútorokat, kellékeket, kádakat, zuhanykabinokat és szerelvényeket forgalmaz. A szortiment 50 Cseh és 100 külföldi gyár termékeit tartalmazza. Az árú minőségét nemcsak a jól megválasztott gyártók, hanem modern technológia és minőségi szabványok biztosítják

Honlapunkon megtalálnak minden segítséget a döntéshez, technikai rajzokat, tervezői segédleteket, beszerelési útmutatókat. Több mint 20 éve törekszünk az ügyfeleink minden igényének kielégítésére, amely nagy kötelezettség számunkra a jövőre nézve is.

Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a fürdőszobához nálunk mindent megtaláljon. A stílusok között is válogathat, a retrótól a modernig, nálunk mindent megtalál. Ha felkeltettük érdeklődését, látogassa meg honlapunkat!

Sapho

KÉPEK