SIL Design

SIL Design


Céges Tag
Budapest | Magyarország

 

+36 1 269 0123
sildesign@sil.hu

Bemutatóterem: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 3.

facebook.com/sildesigncenter
SIL: instagram.com/sil.interior
SIL Asztalkultúra: instagram.com/sil_tableculture

www.sil.hu

Az 1991-ben alapított SIL, elsősorban fürdőszobai felszerelések forgalmazásával foglalkozott. Felismerve a piac adta lehetőségeket kereskedelmi tevékenységén belül kiskereskedelmi hálózat elindítását kezdeményezte, ezért nyitotta meg 1993-ban első SIL Fürdőszoba bemutatótermét, majd később nagykereskedelmi és franchise-hálózat kiépítésére is vállalkozott.

A SIL üzletében a lakberendezés teljes palettája megtalálható, több neves nemzetközi gyártó kizárólagos forgalmazójaként kimagasló minőségű és választékú kínálattal, szakavatott munkatársakkal várjuk az érdeklődőket. A több ezer modellből álló választék stílushatároktól függetlenül gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja a személyiségéhez, életstílusához minden apró részletében illő enteriőröket, legyen az fürdőszobabútor, burkolat, szaniter, csaptelep, konyhabútor, konyhagép, elismert formatervezők jegyezte nappali- és hálószobabútor, szőnyeg, parketta, lakástextília, vagy akár világítás.

A SIL kínálatából természetesen nem hiányozhatnak azok a gyárak, amelyek választékából akár teljes körű közületi, társasházi vagy lakóparki megrendeléseknek is eleget tudunk tenni, a padlóburkolatoktól kezdve a világítástechnikán át a bútorokig, konyhabútorig, lakástextíliákig, sőt a legapróbb kiegészítőkig bezárólag. Az olasz, spanyol, portugál, német és svájci gyárak kínálatából nagy forgalmú közösségi terek, éttermek, szállodák, egyéb vendéglátó ipari egységek, kerthelyiségek és teraszok, lobbik, recepciók, irodai terek (egyteres, nyitott irodák, vezetői irodák és tárgyalók, stb), konferencia- és színháztermek egyaránt kialakíthatók.

Az irodabútorok széleskörű választékával várjuk partnereinket, az operatív és a vezetői munkahelyek stílushatároktól független, gazdag kínálatával ergonomikus irodaszékekkel, rakásolható, sorolható konferenciabútorokkal, térelválasztókkal és paravánrendszerekkel, kiegészítő bútorokkal és irodai kiegészítőkkel. Legalább ekkora hangsúlyt fektetünk a szállodai programokra, az éttermek, bárok berendezésére, a bárpulttól a bárszékeken át az evőeszközökig.

A bútorok, berendezési tárgyak mellett kínálatunkban kiemelkedő fontossággal bírnak a kül- és beltéri hidegburkolatok, a melegburkolatok (nagy kopásállóságú parketták, szőnyegpadlók, szőnyegmodulok) és a világítástechnikai rendszerek (ipari világítótestek, funkcionális lámpatestek, LED rendszerek, akár szabályozható fényintenzitással).

Teljeskörű szolgáltatással, tervezéssel, kivitelezéssel várjuk megrendelőinket.

SIL Design

TERMÉKEK

KÉPEK