Silent Design

SilentDesign.


Céges Tag
Város | Magyarország

 

Lippai Viktória (sales manager)
+36 20 363 6659
iroda2@silentdesign.hu
Kovács Kinga (sales manager)
+36 70 504 0778
iroda@silentdesign.hu
Csendes Adrienn (cégvezető)
+36 20 576 1474
info@silentdesign.hu

Bemutatóterem: H-2040 Budaörs Károly király u. 60.

facebook.com/silentdesignhu
instagram.com/silentdesignhu

www.silentdesign.hu

Alkosd meg álmaid otthonát! Nálunk mindent megtalálsz, ami egy otthonba kellhet. Prémium minőségű lakberendezési termékek a SilentDesign kínálatából!

Cégünk több mint 12 éve foglalkozik prémium minőségű, exkluzív lakberendezési kiegészítők forgalmazásával. A lakás minden helyiségére tudunk ajánlani igényes berendezési tárgyakat, a nappaliba, hálószobába, előszobába, konyhába és fürdőszobába, de akár irodáját és kertjét is fel tudjuk dobni különböző gyártók egyedi termékeivel.

Szeretnénk bemutatni holland és német gyártóink ajánlatából gyönyörű óráinkat és faldekorációinkat, melyek a csupasz, egyszínű falakat is élettel töltik meg. De akár egy többfunkciós fali képkerettel is feldíszíthetjük a szobánk falát, melybe elhelyezhetjük a család kedvenc fényképeit és kedves emlékeit.

Gondoltunk a konyha szerelmeseire is, és magas minőségben kínálunk konyhai felszereléseket és eszközöket különböző anyag és stílusválasztékban. A Blomus gyártó élen jár a rozsdamentes acél termékek készítésével, melyek kivitelezése garantálja a termék hosszanti élettartalmát és ezáltal a legmagasabb minőségi követelményeknek felel meg.

A fürdőszoba egy központi hely a napunkban, mert nem csak a tisztálkodás fontos színtere, de egy fárasztó nap végén egy kellemes fürdővel a megnyugvást is jelenti. Gyártóink kínálatában mindent megtalál, ami egy komfortos, meghitt fürdőszoba felszereléséhez szükséges. Válogasson kedvére prémium minőségű, rozsdamentes acélból vagy rézből készült falra rögzíthető fürdőszobai kiegészítőinkből, melyben megtalálja a króm színek mellett az igazán divatos, minimalista és modern fürdőkbe elengedhetetlen matt és fényes fekete kiegészítőket is.

A falra szerelhető fürdőszobai kiegészítők mellet megtalálhatók a szabadon álló fürdőszobai szettek is széles szín és anyagválasztékban. Ezen fürdőszobai kiegészítőknél csak a képzeletünk szab határt. Válogasson fa, fém, kerámia, beton, műgyanta anyagú szappantartóink közül a legdivatosabb felületekkel és színekkel. Minimalista lakásokba ajánljuk a betonhatású termékeinket, és szárcsiszolt, letisztult stílusú fürdőszobai termékeinket is.

Fürdőszobai kiegészítőink között megtalálhatók a szállodák és közületek részére készített CE minősítéssel ellátott termékeink, úgy, mint kézszárítók, szappanadagolók, WC papírtartók, valamint kiemelten foglalkozunk fürdőszobán belül a mozgáskorlátozott programmal.
Megérkeztek kínálatunkba a Fima olasz gyártó egyedi kivitelezésű, design fürdőszobai kiegészítői is! Legyen szó fürdőszobáról, kismosdóról, vagy konyháról, a Fima design csaptelepek egyedi megoldásokkal, variálható színekkel garantálják a tekintélyes, különleges megjelenést.

Előszoba kínálatunkkal törekedtünk arra, hogy minél nagyobb választékot tudjunk Önöknek kínálni a fogasokból, kulcstartókból és előszobai bútorokból, hiszen az előszoba is fontos színtere a lakásunknak.

Az irodai lakberendezési tárgyak széles választékát is megtalálja nálunk ugyan úgy, mint a kerti kiegészítőket.

Egy szép kert a nyugalom szigete otthonunkban, ezért dobja fel környezetét modern, meghitten világító kerti fáklyákkal, tűztálakkal, vagy modern, tartós, rozsdamentes acélból készült kerti kiegészítőinkkel, szélforgóinkkal vagy exkluzív megjelenésű, időtálló kerti bútorainkkal. Egy jól berendezett kertben mindig úgy érezzük, mintha egzotikus helyen pihennénk.

És gondoltunk azokra is, akik a legszebb, és legigényesebb ajándékokkal szeretnék kedvesüket meglepni. Ajándéktermékeink között mindenki megtalálja a számára megfelelő meglepetést, mellyel mosolyt tudunk csalni szerettünk arcára.

Forgalmazott márkák:

  • Fima
  • Blomus
  • Philippi
  • Gedy
  • Umbra
  • AdHoc
  • Eva Solo
  • Alessi

Lehetőséget kínálunk ügyfeleink számára, hogy bemutatótermünkben exkluzív környezetben tekinthessék meg, és vásárolhassák meg termékeinket.

Silent Design

KÉPEK