Skinner Design

Skinner Design


Céges Tag
Gárdony | Magyarország

 

Czinkóczi Olga
+36 20 577 0441
iroda@skinnerdesign.hu

Szücs Ádám
+36 20 296 7585
szucs.adam@skinnerdesign.hu

A Skinner Design nevével eddig nem találkozhattak, ugyanis a 2023 májusában alakult családi vállalkozás teljesen újként lép a dekoratív falpanelek és belsőépítészeti kiegészítők piacára.

Az alapító házaspár, Czinkóczi Olga és Szücs Ádám nem teljesen ismeretlen név a tervezői és design szegmensben, mindketten 14 évet töltöttek el az egyik legdinamikusabban fejlődő és jelentős szereplővé vált dekoratív és technikai világítással foglalkozó cégnél.

Céljuk, a szolgáltatásaik és termékportfóliójuk folyamatos bővítése mellett, hogy olyan támogatást tudjanak nyújtani, mely jelen korunk elvárásainak megfelel, mind a már meglévő és jövőbeli tervező partnereik, viszonteladóik és egyéni ügyfeleik számára. Ezek közül az előre egyeztetett helyszíni személyes tanácsadás, konszignálás, konfigurálás, mintatermékek biztosítása valamint a Lamelio és Flexi FFP Original falpanelek kereskedelme már jelenleg is elérhető.

Ádám látja el többek között az értékesítési feladatokat. Előre egyeztetett személyes találkozókkal, képzésekkel, workshopokkal is kereshetik bátran. Rendszeresen vezet útja Budapestre és az ország több nagy városába is. Olga ügyfélszolgálati munkatársként számlázási, logisztikai, illetve termékinformációval kapcsolatos kérdésben elérhető.

Hamarosan saját weboldallal, illetve a Lamelio és Flexi FFP Original falpanelek kínálata mellett újabb innovatív termékkörrel bővítik kínálatukat.

Ahogy a múltban, úgy a jövőben is nagy hangsúlyt fektetnek:

  • a tervezők, partnerek támogatására
  • kínálatuk ideális ár/érték arányú fenntartására
  • hosszú távú partneri kapcsolatok felépítésére
  • szolgáltatásaik fejlesztésére
  • személyes találkozókra

Skinner Design

KÉPEK