Juhász Réka

Juhász Réka


A pályafutásom során korábban közgazdászként építőipari cégnél helyezkedtem el és ott ismerkedtem meg a kivitelezéssel és a lakberendezéssel. Az évek alatt annyira megszerettem ezt a szakmát, hogy elvégeztem a Stílusház Kreatív Lakberendező képzését. A képzést követően most is törekszem, hogy megismerjem a folyamatosan változó világunkban az újdonságokat és a legfrissebb trendekkel tudjam az ügyfeleimnek megtervezni az otthonukat, irodájukat vagy üzlethelyiségüket.

2023 augusztusában tervezem megnyitni Egerben a Lakberendezési üzletemet, ahol a tervezés és a tanácsadás mellett nagyon sok egyedi terméket tudnak az érdeklődők megvásárolni. A termékek között lesz tapéta, függöny, egyedi falpanelek és rengeteg kiegészítő.

A munkám során a belső terek kialakításánál fontosnak tartom, hogy a harmónia és a funkcionalitás egy egységet képezzen és kellemes környezetet biztosítson a benne élők számára. Már a tervezéskor törekszem, hogy a tervezett ingatlanban élőkről elegendő információ álljon a rendelkezésemre, hogy a tervekben meg tudjam mutatni a megrendelőim és családtagjaik kívánságait, egyéniségét, személyiségét.

Minden megrendelőmnek segíteni szeretnék, hogy olyan bútorokat és színeket válasszanak az adott térben, ami funkciójában és hangulatában is tökéletes. Ezáltal a benne élők otthon érezhetik magukat.
Célom, hogy mindenki álma valóra váljon és a végeredményre mindannyian büszkék lehessünk!

Juhász Réka

KÉPEK