Tiszta Ökológiai Kft.

Tiszta Ökológiai Kft.


Céges Tag
Kiskunfélegyháza | Magyarország

 

+36 70 430 3302
+36 70 334 9101
tisztaokologiai.kft@gmail.com

facebook.com/Redwellfutes
facebook.com/Redwell Ungarn

www.tisztaokologiai.hu

Cégünk 2014-ben alapítottuk. Célunk „A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön” közismert idézettel lehetne összefoglalni. Ökológiai tevékenységük során az a szemlélet vezet bennünket, hogy a természeti értékeink kizsákmányolása nem fenntartható, ezért beruházásaink során az elkövetkező generációk érdekeit kell szem előtt tartanunk.

A jövőnket meghatározó kérdések között, az egyik legfontosabbnak tartjuk az energiaellátás fosszilis forrásainak elhagyását, és felhasználóként a CO2 semlegesség elérését.

A napelemes rendszerek alkotóelemeinek forgalmazását a legkorszerűbb fűtési, meleg víz előállítási és egyéb alternatív felhasználási területekkel folyamatosan bővítjük.

Közös küldetéstudatunknak köszönhetően a piacvezető REDWELL INFRAVÖRÖS FŰTÉS-t gyártó cég kizárólagos magyarországi képviselői vagyunk.

Az osztrák Redwell Manufaktur GmbH a prémium minőségű infravörös fűtőberendezések fejlesztésére és gyártására szakosodott vállalat. A CO2 mentes melegedés minőségi életérzését nyújtjuk vevőinknek. A műalkotásnak álcázott fűtőtestek – a helységhez méretezett fűtési kapacitás, gondos tervezés, és a kiváló anyagminőségnek (lávakő, rozsdamentes acél, stb) köszönhetően – extrém alacsony üzemeltetési költséget eredményez. Amellett, hogy jelentős megtakarítást biztosítunk berendezéseinkkel, az egyszerű telepítésével, az élethosszig tartó karbantartás mentességével, egyedi és tökéletes kialakításával lesz igazán meggyőző. A minőségi termékek gyártásában szerzett több mint 20 év tapasztalatnak köszönhetően biztonsággal vállalunk 10 év jótállást termékeire. Számos tanúsítvánnyal és design díjjal rendelkező teljes termékpalettát megtalálja kínálatunkban. A Redwell gyártmányok megfelelnek az IEC 6075-3-2020 szabványnak!

Redwell termékek megfelelnek az EU által felállított minőségi és biztonsági normatívának (IEC 6075-3-2020) amely Uniós szabványként meghatározza, a fűtőelemek sugárzási hatásfokának mérési eljárását, ezzel igazolható „igazi” infravörös fűtőberendezés és gazdaságosság ténye.

Tiszta Ökológiai Kft.

KÉPEK