Jankovics Éva - A mai klasszikus

A mai klasszikus

A koncepció megálmodásakor arra helyeztem a fókuszt, hogy az idősebb korosztály számára szerethető legyen, viszont a fiatalabb generációra is gondolva, úgy döntöttem, hogy modernebb elemekkel kombinálom a klasszikus stílusjegyeket. A végeredmény több generációt átívelő barátságos, otthonos és komfortos összeállítást eredményez.

Abban a megtiszteltetésben volt részem, hogy együtt dolgoztam az Ország egyik meghatározó építőipari vállalatával!

Rendkívül izgalmas feladat volt, melyre megbízást kaptam és egyben nagy kihívás is. Egy újonnan épülő lakópark kialakításában, tervezésében vettem részt.

A lakópark összes lakására vonatkozóan az én feladatom volt a meleg és hideg burkolatok, továbbá a beltéri nyílászárók kiválasztása, melyek kombinációival az volt a cél, hogy minden lakás eltérjen egymástól, mely önmagában véve is nagyon modern elgondolás, mellyel nagyon könnyen tudtam azonosulni.

Feladataim közé tartozott továbbá, hogy a Megbízóm által megjelölt lakást 3 nagyon eltérő verzióban tervezzem meg, mert egy komplett bemutató otthon kialakítása is a megvalósulandó célok között szerepelt. Nagyon élveztem ezt az alkotói folyamatot, mert szabad kezet kaptam ugyan, mégis szűk határokon belül volt módom mozogni, mert egy adott márka kínálatát használhattam és dekorációs elemek hiányában a falak festésével játszhattam. Új helyzetet teremtett, hogy ebben az esetben nem volt konkrét megrendelő, meglévő igényekkel és a 30-70 éves korosztály volt a célközönség. Fontosnak tartottam mindezt figyelembe venni, ezért a különböző koncepciók megálmodása során arra is ügyeltem, hogy minden korosztály számára legyen olyan kialakított hangulat, melyben otthonosan tudja érezni magát. Mindezek ellenére sikerült megoldani a feladatot, ugyanis ugyanabból a lakásból 3 nagyon különböző világot sikerült létrehozni. Fantasztikus érzés, hogy az elkészült koncepciók alapján a Megbízóm által kiválasztott elképzelés megvalósulása már folyamatban van!

Egy szó, mint száz, imádtam!!!

 

Jankovics Éva
lakberendező