Szilágyiné Krisztina – Elegáns, modern otthon Diósdon

Elegáns, modern otthon Diósdon

Tavalyi év elején kért fel kivitelezéssel is foglalkozó cég vezetője Diósdon épülő saját házuk belsőépítészetére. Nagyon tetszett a ház építészeti kialakítása amelyet egy híres építész tervezett, így külön megtisztelő volt a felkérésük. Diósdon a festői panorámával rendelkező ház három szintből áll, az alapterület közel 300 m2.

Földszinten a nappali-konyha-étkező-vendégszoba-fürdőszobát, az emeleti részen a hálószobát és a hozzá tartozó fürdőszobát kellett megterveznem. Mint minden munkát itt is az igényfelméréssel kezdtem. Pár dologban voltak határozott kéréseik, de nagyobb részben szabad kezet kaptam.

Elegáns, modern otthont terveztem, magas minőségű anyagokkal és bútorokkal, időtálló és otthonos megoldásokkal. Nagyvonalú belső terek, letisztult színek, kristálycsillárok és logikusan kialakított bútorozás jellemzi az alsó szint térrendezését.

Az emeleti részen a hálószobát és a hozzá tartozó vizes részeket átalakítottam, az eredeti elrendezéshez képest a fürdőszoba átkerült a másik oldalra és a tér közepére terveztem be az ágyat, mögé fésülködő résszel. A hálószobából gyönyörű kilátás nyílik a városra, így fontos szempont volt, hogy az ágy méltó helyre kerüljön.

A kivitelezés a műszaki terveim alapján elindult, szépen haladnak a munkálatok. Megbízóim elégedettek, mindent úgy alakítanak ki ahogyan azt megterveztem.

 

Szilágyiné Krisztina
lakberendező